Βόλει: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Βόλει: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Έγιναν την Παρασκευή 25 Ιουνίου οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες από τις οποίες προέκυψαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Φοίνικα Σύρου, του ΑΟ Θήρας και της Θέτιδας Βούλας.

Ο Ολυμπιακός στους άνδρες κληρώθηκε με την αδύναμη Μπρτσκο Βοσνίας, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν προκριθεί θα παίξει με τον νικητή Γκρατς Αυστρίας-Κομάρνο Σλοβακίας και στη τελευταία φάση για την είσοδο στους ομίλους με τον νικητή Λας Πάλμας – Πάζαρτζικ/Πολόνια – Σολιγκόρσκ Λευκορωσίας. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί 5 ή 7 Οκτωβρίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στο Ρέντη.

Στις γυναίκες ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την ισχυρή Αστερίξ Βελγίου με το πρώτο παιχνίδι στις 21-23 Σεπτεμβρίου στο «Μ. Μερκούρη» και τη ρεβάνς στις 28-29/9 στο Βέλγιο. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μιχάσνκα Μινσκ από τη Λευκορωσία (5-7/10, εντός, 12-14/10 εκτός) στον δεύτερο προκριματικό γύρο και η ομάδα που θα προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ζοκ (Σερβία)- Μπρσκο (Βοσνία).

Στο Cev Cup ανδρών, ο Φοίνικας Σύρου θα παίξει με τη Λουβέν Βελγίου και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή Μπούντβα – Μλάντοστ.

Στο Cev Cup γυναικών ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον ηττημένο του ζευγαριού του Τσάμπιονς Λιγκ, Oλυμπιακός – Αστερίξ και ο ΑΟ Θήρας με την Ούγκεντεμ Βελγίου.

Στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Μίντελφαρντ Δανίας και ο Παναθηναϊκός με τον νικητή του ζευγαριού Πάρνου (Εσθονίας) – Μακαμπί Τελ Αβίβ.

Τέλος, στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών, η Θέτιδα Βούλας θα παίξει με τη Μπρατισλάβα Σλοβακίας και ο Παναθηναϊκός με τον νικητή Σάουφχαζεν (Ελβετία) – Οστράβα (Τσεχία).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter