Βολές ΣΥΡΙΖΑ για τον καύσωνα: Από ανικανότητα ή αλαζονεία ο κ. Μητσοτάκης δεν ακούει κανέναν

Βολές ΣΥΡΙΖΑ για τον καύσωνα: Από ανικανότητα ή αλαζονεία ο κ. Μητσοτάκης δεν ακούει κανέναν

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούουν στον ΣΥΡΙΖΑ για τον επερχόμενο καύσωνα αλλά και για την ικανότητα της Κυβέρνησης να λειτουργήσει προπαρασκευαστικά ώστε να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Ειδικά από τη στιγμή που όπως φαίνεται η Κυβέρνηση δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για το επερχόμενο κύμα καύσωνα.

Το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Διευθυντή και Πρόεδρο του ΔΣ του Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθηγητή Μανώλη Πλειώνη και αμέσως μετά με ανάρτησή του στα social media κάλεσε την κυβέρνηση και τον ευρύτερο κρατικό μηχανισμό να ακούσουν τις προειδοποιήσεις των ειδικών διότι, όπως είπε, η γνώμη τους είναι ότι τα μεγάλα αστικά κέντρα «θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα και ενδεχομένως να χρειαστεί τις κρίσιμες εργάσιμες μέρες και ιδίως την προσεχή Δευτέρα, να κηρυχθεί αργία, ώστε να μείνει προστατευμένος ο πληθυσμός».

Ακολούθως, ζήτησε από τη ΔΕΗ να μεριμνήσει άμεσα για την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την επικράτεια και από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «να φροντίσουν να διατηρούν ανοιχτούς κλιματιζόμενους χώρους για τους πολίτες».

Από αλαζονεία ή ανικανότητα ο κ. Μητσοτάκης δεν ακούει κανέναν

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι ελπίζουν την επόμενη εβδομάδα να μην χρειαστεί για μια ακόμη φορά «να επαναλάβουμε τα ίδια για τον ερασιτεχνισμό και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί ένα προαναγγελθέν καιρικό φαινόμενο». Όπως λένε χαρακτηριστικά την τελευταία φορά, «δε πήραν απλά κάτω από τη βάση αλλά έδωσαν λευκή κόλλα, αφού ‘‘κατάφεραν’’ να αφήσουν χωρίς ρεύμα μέσα στο χιονιά σχεδόν για μια εβδομάδα τα μισά τα βόρεια προάστια».

Και καταλήγουν λέγοντας ότι «ειλικρινά δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε αν το μεγαλύτερο πρόβλημα του κου Μητσοτάκη είναι η ανικανότητα ή η αλαζονεία που τον οδηγεί να μην ακούει κανέναν, ακόμη και τους ειδικούς, όταν αυτοί εγκαίρως του κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για την πολιτική προστασία».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η ερχόμενη Δευτέρα να κηρυχθεί αργία λόγω του επερχόμενου καύσωνα κατηγόρησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και γραφικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter