Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Νέο «πάρτι» για τον Δικέφαλο, με πεντάρα παρέμεινε στην κορυφή

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Νέο «πάρτι» για τον Δικέφαλο, με πεντάρα παρέμεινε στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του με… σπασμένα φρένα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1. Στο Βόλο «σκόρπισε» την τοπική ομάδα επικρατώντας με 5-1 και με το «τρίποντο» της νίκης παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν φρεσκάδα στο παιχνίδι τους και επιθετικά πετούσαν φωτιές. Πρωταγωνιστής τους ήταν ο Ντεσπόντοφ, ο οποίος σκόραρε το πρώτο και το τρίτο γκολ του Δικέφαλου στο 22’ και το 51’. Το 0-2 πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μουργκ.

Για τον Βόλο το γκολ της τιμής πέτυχε στο 58’ ο Ντέλετιτς, ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σκόραραν άλλες δύο φορές με τους Τάισον (71’) και Τζίμα (89’). Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με τον Τόμας στο 35’.

Ο Αλ. Κατσικογιάννης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καλογερόπουλο, Μωραϊτη, Μιχαηλίδη.

Γκολ: 58’ Ντέλετιτς/22’, 51’ Nτεσπόντοφ, 45’+2’ Μουργκ, 71’ Τάισον, 89’ Τζίμας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Κίτρινες: Καλογερόπουλος, Μωραϊτης/Μιχαηλίδης

Βόλος: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Ασεχνούν), Λούνα (46’ Κίτσος), Τσοκάνης (62’ Μπερτόλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (75’ Σβαμπ), Μεϊτέ (90’ Τιγγάρας), Τάισον, Μουργκ (68’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68’ Ζίβκοβιτς), Τόμας Μπράντον (75’ Τζίμας).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter