Βόλος: Πώς μία ηλικιωμένη έστησε παγίδα σε σπείρα απατεώνων με σακούλα γεμάτη… χαρτιά

Βόλος: Πώς μία ηλικιωμένη έστησε παγίδα σε σπείρα απατεώνων με σακούλα γεμάτη… χαρτιά
Φωτογραφία αρχείου / Eurokinissi

Με το μπαστούνι της στα χέρια έφυγε την Τετάρτη από το Αυτόφωρο μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία «παγίδευσε» σπείρα απατεώνων στον Αλμυρό Βόλου.

Οι επιτήδειοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα, ζητώντας από την 79χρονη 70.000 ευρώ δήθεν για να σώσουν το παιδί της που «ενεπλάκη» σε τροχαίο προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Τα τρία μέλη της σπείρας δεν υπολόγισαν στο… σχέδιο της 79χρονης, η οποία όταν την κάλεσαν στο τηλέφωνο για να την εξαπατήσουν προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να δώσει το ποσό. Άμεσα κάλεσε την αστυνομία που περίμενε τους δράστες κάτω από το σπίτι της ηλικιωμένης. Φτάνοντας εκεί, οι τρεις επιτήδειοι εμβρόντητοι είδαν ότι η σακούλα στην οποία η ηλικιωμένη θα τοποθετούσε τα χρήματα, ήταν γεμάτη με… χαρτιά, σύμφωνα με το gegonota.news.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες ηλικίας 21, 23 και 50 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν και μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δράσης τους.

«Δεν ντρέπεστε; Ντροπή σας», φώναξε η 79χρονη στο δικαστήριο όταν είδε τους τρεις επιτήδειους με χειροπέδες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κυριακή

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ξηλώθηκαν» ακόμη 4 άτομα από το ΑΤ

Άγιοι Ανάργυροι: Και δεύτερη αστυνομικός του ΑΤ εμπλέκεται στο κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter