Βρετανία: Έχασε ξανά την ψυχραιμία του ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’: «Δεν το μπορώ αυτό το αναθεματισμένο πράγμα»

Βρετανία: Έχασε ξανά την ψυχραιμία του ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’: «Δεν το μπορώ αυτό το αναθεματισμένο πράγμα»

Ακόμα ένα ξέσπασμα του νέου βασιλιά της Βρετανίας Καρόλου Γ’ κατέγραψαν οι κάμερες μέσα σε δύο μόλις ημέρες αποτυπώνοντας τον έντονο εκνευρισμό του λόγω της πένας του που έσταζε μελάνι αλλά και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά ενώ ήταν καθισμένος σε ένα γραφείο του κάστρου Χίλσμπορο στη Βόρεια Ιρλανδία και υπέγραφε το βιβλίο επισκεπτών ρώτησε έναν βοηθό ποια ήταν η ημερομηνία αφού όπως αποδείχτηκε την είχε μπερδέψει και αντί για 13 Σεπτεμβρίου έβαλε 12. «Θεέ μου, το μισώ αυτό», λέει όταν η Καμίλα του λέει πως και νωρίτερα, είχε κάνει το ίδιο λάθος.

Στη συνέχεια, δίνει την πένα στην Καμίλα για να υπογράψει κι εκείνη. Ωστόσο, εκείνη πρόσεξε πως η πένα έσταζε μελάνι και του είχε λερώσει τα χέρια. «Κοίτα, πάει παντού, περίμενε» φαίνεται να του λέει η Καμίλα, με τον βασιλιά της Βρετανίας να εξοργίζεται.

«Δεν το μπορώ αυτό το αναθεματισμένο πράγμα» λέει ο Κάρολος καθώς πασχίζει να σκουπίσει τα χέρια του, με την Καμίλα να διατηρεί την ψυχραιμία της.

Αυτό είναι το δεύτερο ξέσπασμα του Καρόλου που καταγράφεται on camera μέσα σε λίγα 24ωρα. Άλλο ένα περιστατικό αντίστοιχης φύσης είχε προκύψει με τον Κάρολο, την ημέρα της επίσημης ανακήρυξής του σε βασιλιά. Τότε καθώς υπέγραφε την ιστορική διακήρυξη εκνευρίστηκε με το μελανοδοχείο που ήταν στο τραπέζι και τον ενοχλούσε ζητώντας σε έντονο ύφος από τους βοηθούς να το απομακρύνουν.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter