Βρετανία: Φρούριο το Λονδίνο με 29.000 αστυνομικούς στους δρόμους για την τελετή στέψης του Καρόλου

Βρετανία: Φρούριο το Λονδίνο με 29.000 αστυνομικούς στους δρόμους για την τελετή στέψης του Καρόλου

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο, με τη βρετανική αστυνομία να ανακοινώνει την Τετάρτη ότι 29.000 αξιωματικοί θα αναπτυχθούν στους δρόμους του Λονδίνου το Σάββατο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με το Reuters.

Eκατοντάδες στρατιώτες, κάποιοι έφιπποι και άλλοι με όργανα στα χέρια, μαζί με τη χρυσή άμαξα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ και αυτή που είχε κατασκευαστεί προς τιμήν του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, πραγματοποίησαν μια από τις τελικές πρόβες λίγα 24ωρα πριν την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στη Βρετανία.

Η στέψη του βασιλιά Κάρολου Γ’ θα πραγματοποιηθεί σε μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις ασφαλείας στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ο υπουργός Ασφαλείας της Βρετανίας Τομ Τάγκενχαντ. «Δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση», τόνισε, προσθέτοντας ότι όλοι είναι σε ετοιμότητα.

Η Λεωφόρος Μολ, που καταλήγει στο Μπάκιγχαμ, έχει στολιστεί με τις σημαίες της Βρετανίας και των κρατών της Κοινοπολιτείας, δηλαδή όσων θα ηγηθεί ο Κάρολος ως βασιλιάς.

Πηγή: BBC, AFP

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter