Βρετανία: Συναγερμός σε ξενοδοχείο για «άνδρα με μαχαίρι» που τελικά ήταν φαν του… Χάρι Πότερ

Βρετανία: Συναγερμός σε ξενοδοχείο για «άνδρα με μαχαίρι» που τελικά ήταν φαν του… Χάρι Πότερ

Ενα αλλόκοτο συμβάν έλαβε χώρα στη Βρετανία, όπου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ξενοδοχείο, μετά από αναφορές ότι ένας άντρας κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι. Τελικά, ο ύποπτος ήταν ωστόσο ένας μεγάλος φαν της σειράς μυθιστορημάτων Χάρι Πότερ, «οπλισπένος» με ένα… ραβδί!

Οπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο Έντερμπι, κοντά στο Λέστερ, μετά από κλήση στην αστυνομία για τη θέαση ενός άνδρα που ήταν κοντά στο κεντρικό ασανσέρ του κτιρίου και είχε πάνω του «ένα μεγάλο μαχαίρι». Ετσι, οι Αρχές έσπευσαν στο κτίριο έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενοι, μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

«Κανένα σημάδι του Βόλντερμορτ» – Η χιουμοριστική ανάρτηση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τοπικής αστυνομίας στη σελίδα της στο Facebook, ένας αξιωματικός ανέφερε το εξής: «Βρέθηκα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο Έντερμπι σήμερα το πρωί με αρκετούς ένοπλους αστυνομικούς, μετά από αναφορά για έναν άνδρα κοντά στους ανελκυστήρες που κουβαλούσε “ένα μεγάλο μαχαίρι”.

Μετά από έρευνες, διαπιστώσαμε γρήγορα ότι επρόκειτο για έναν θαυμαστή του Χάρι Πότερ, ο οποίος είχε μαζί του ένα ραβδί. Ευτυχώς, κανένας ένοικος δεν έπαθε το παραμικρό και δεν υπήρχε κανένα σημάδι του… Βόλντερμορτ».

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε έναν κήπο σε κεντρικό δρόμο του Έντερμπι, το οποίο βρίσκεται νοτιοδυτικά του κέντρου της αγγλικής πόλης Λέστερ, προσφέρεται στους πελάτες απογευματινό τσάι με θέμα τον Χάρι Πότερ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο πελάτης του ξενοδοχείου και θαυμαστής του «μικρού μάγου», βρέθηκε στην περιοχή για να τον επισκεφτεί, όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter