Χαμένος τελικός για τον Τσιτσιπά στο Σινσινάτι

Χαμένος τελικός για τον Τσιτσιπά στο Σινσινάτι

Μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το τρίτο Μάστερς και 10ο συνολικά τίτλο της καριέρας του έχασε στο Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την ήττα του από τον μέτριο Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό: 6-7(0), 2-6 σε 1 ώρα και 56 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο σετ (3-0, 4-1), αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το πρώιμο προβάδισμα και υπήρξε σκιά του εαυτού του στο tiebreak, στο οποίο δεν πήρε ούτε έναν πόντο! Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας κατέρρευσε αγωνιστικά και νικήθηκε κατά κράτος μετά το «μπρέικ» που πέτυχε ο Τσόριτς στο 2-3.

Ο 25χρονος Τσόριτς βρίσκεται στο νούμερο 152 της κατάταξης της ΑΤΡ και δεν έχει κερδίσει ποτέ τουρνουά Μάστερς, αλλά στο Σινσινάτι νίκησε τον Ράφα Ναδάλ και τους Λορέντζο Μουζέτι, Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Κάμερον Νόρι. Aπό σήμερα, ο Κροάτης θα αναρριχηθεί στο νούμερο 29 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έχει φτάσει ακόμα και στο 12.

Ο Τσιτσιπάς, νούμερο 7 στην κατάταξη της ΑΤΡ μετά από παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος,  έφτασε στον τελικό του Μάστερς του Σινσινάτι με θρίαμβο επί του κορυφαίου τενίστα στον Κόσμο, Ρώσου Ντανιίλ Μενβέντεφ στον σαββατιάτικο ημιτελικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter