Χάμιλτον υπέρ Αντετοκούνμπο: «Δεν υπάρχουν λάθη, υπάρχουν μόνο μαθήματα»

Χάμιλτον υπέρ Αντετοκούνμπο: «Δεν υπάρχουν λάθη, υπάρχουν μόνο μαθήματα»

Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πρόσφατη δήλωσή του αναφέρθηκε ο Λούις Χάμιλτον λίγο πριν το γκραν πρι του Μαϊάμι, στηρίζοντας τον έλληνα καλαθοσφαιριστή, ο οποίος δέχθηκε κριτική για την τηλεοπτική του εμφάνιση μετά την ήττα των Μπακς από τους Χιτ στο Μαϊάμι.

«Το αναδημοσίευσα (σ.σ: την απάντηση του Αντετοκούνμπο) γιατί ένιωθα ότι ήμουν σε αυτή τη θέση» είπε στο ESPN ενόψει του αγώνα της Φόρμουλα Ένα που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

«Πώς νιώθεις να αποτυγχάνεις;». Δεν υπάρχουν λάθη. Υπάρχουν μόνο μαθήματα, λέω συνέχεια. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Δεν είναι πώς πέφτεις, αλλά πώς σηκώνεσαι ξανά. Πώς εμφανίζεσαι, μέρα με τη μέρα, για να προπονηθείς, για να συνεχίσεις να προσπαθείς να φτάσεις, όπου κι αν προσπαθείς να φτάσεις. Νόμιζα ότι ήταν πραγματικά εμπνευσμένο, μιλούσε πολύ καλά, ήταν πολύ κομψό» πρόσθεσε ο Βρετανός «πιλότος» της Formula1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας κορυφαίος αθλητής των Μιλγουόκι Μπακς ρωτήθηκε εάν η σεζόν του ήταν αποτυχημένη και εκείνος απάντησε: «Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Κάποιες μέρες μπορείς να πετύχεις, κάποιες όχι. Κάποιες μέρες είναι η σειρά σου, κάποιες μέρες δεν είναι η σειρά σου. Αυτό είναι το θέμα του αθλητισμού. Δεν κερδίζεις πάντα και φέτος κάποιος άλλος θα κερδίσει. Θα επιστρέψουμε του χρόνου και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Κάθε χρόνο δουλεύεις για έναν στόχο. Πάντα υπάρχουν βήματα προς την επιτυχία. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε για 15 χρόνια, κέρδισε έξι πρωταθλήματα, άρα τα άλλα εννέα χρόνια ήταν αποτυχημένος;».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter