«Ξεκαθάρισμα τούρκων μαφιόζων στην Αρτέμιδα» λένε τα ΜΜΕ της Άγκυρας – Πληροφορίες για Σέρβους εκτελεστές

«Ξεκαθάρισμα τούρκων μαφιόζων στην Αρτέμιδα» λένε τα ΜΜΕ της Άγκυρας – Πληροφορίες για Σέρβους εκτελεστές

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής μαφίας σε ελληνικό έδαφος κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ, μετά τη δολοφονία έξι τούρκων υπήκοων το απόγευμα της Δευτέρας στην Αρτέμιδα Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Miliyet, οι νεκροί φέρονται να ήταν συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν που δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπαρίς Μπογιούν είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που φέρει το όνομα «Ντάλτονς» και που είναι γνωστή στις τουρκικές αρχές και φέρεται να βρίσκεται πίσω από πολλές εγκληματικές δράσεις στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Ο Μπογιούν φέρεται να ζει ως δραπέτης στην Ιταλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Miliyet, μεταξύ των έξι νεκρών της Λούτσας φέρεται να είναι ο Doruk B. ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει από καταδίωξη των τουρκικών αρχών πριν μερικούς μήνες. Ο Doruk B. δραπέτευσε μέσα στα περιαστικά δάση της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια φέρεται να ήρθε οδικώς στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Εγκλημα στη Λούτσα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή εκτέλεση από ξένους πράκτορες;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν πάντως ορισμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες μέλη της συμμορίας Daltons είχαν δολοφνήσει στην Κωνσταντινούπολη μέλος της συμμορίας Redkit Gang. Ως αντίποινα, η ηγεσία της Redkit Gang φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με Σέρβους εκτελεστές ώστε να δολοφονήσουν μέλη της αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στο tik tok υπάρχουν ακόμη και αναρτήσεις που αναφέρονται στις δολοφονίες που έγιναν στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στην Αρτέμιδα – Η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν βροχή (Video)

«Βροχή» πυροβολισμών στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Πάνω από 25 κάλυκες βρέθηκαν στην περιοχή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter