Χολαργός: 38χρονος πήγε να θωπεύσει 16χρονο που αποδείχτηκε… πυγμάχος – «Ο μικρός τον έβαλε κάτω» (Video)

Χολαργός: 38χρονος πήγε να θωπεύσει 16χρονο που αποδείχτηκε… πυγμάχος – «Ο μικρός τον έβαλε κάτω» (Video)

Σοκάρει ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη. Ένας 38χρονος στρατιωτικός, και συγκεκριμένα με τον βαθμό του Ταγματάρχη, επιχείρησε να θωπεύσει ένα 16χρονο παιδί και να του δείξει γυμνές φωτογραφίες. Ωστόσο, το παιδί, που ασχολείται με μαχητικά αθλήματα και συγκεκριμένα με την πυγμαχία, αντέδρασε, τον χτύπησε και ειδοποίησε την αστυνομία…

Δείτε επίσης: Χολαργός: Ταγματάρχης παρενόχλησε ανήλικο σε παγκάκι – Του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες

Ορίστηκε δικάσιμος και ο 38χρονος παραμένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 εν τέλει ο 38χρονος άρχισε να τρέχει και το παιδί να τον κυνηγά και για να γλιτώσει, ο άνδρας άρχιζε να φωνάζει για βοήθεια.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό: «Απογευματάκι 19:00 – 19:30. Κυκλάδων και Ζέρβα εκεί έχει ένα μικρό παρκάκι. Ακολουθούσε τον πιτσιρικά, του έδειχνε κάτι φωτογραφίες, πήγε να τον χαϊδέψει, ο μικρός ήταν “ψηλό βουνό” και τον έβαλε κάτω, γιατί αθλείται εδώ σε μια λέσχη (σ.σ. σχολή) πυγμαχίας που έχουμε εδώ κοντά. Και ακούστηκε ότι φώναζε “βοήθεια βοήθεια” κι ο ταγματάρχης. Πρέπει να του έριξε μια σε ένα καπό από ότι ακούσαμε στο αυτοκίνητο».

Όπως υπογράμμισε δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας, το παιδί και ο προπονητής του ήταν που ειδοποίησαν την Αστυνομία: «Παρενόχλησε έναν πιτσιρικά κι ο πιτσιρικάς τον ακινητοποίησε, του έριξε δυο (σ.σ. χτυπήματα) και τον ακινητοποίησε. Δεν τον έδειρε του έριξε δυο και τον ακινητοποίησε και φώναξε την αστυνομία ο πιτσιρικάς. Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία. Ο ίδιος μαζί με τον δάσκαλο του, που ήταν εκεί με τη σχολή που πηγαίνει μποξ. Δεν ισχύει ότι κάλεσαν άλλοι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter