Χολαργός: Ταγματάρχης παρενόχλησε ανήλικο σε παγκάκι – Του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες

Χολαργός: Ταγματάρχης παρενόχλησε ανήλικο σε παγκάκι – Του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες
Φωτογραφία αρχείου

Νέο σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου ήρθε στο «φως» τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, ανήλικος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από 38χρονο Ταγματάρχη, την ώρα που βρισκόταν σε πάρκο του Χολαργού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα menoumeholargo.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στην οδό της 17ης Νοεμβρίου. Ο ανήλικος, 16 ετών σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, καταγγέλλει ότι ο 38χρονος αξιωματικός κάθισε δίπλα του σε ένα παγκάκι, δίχως να τον γνωρίζει, δείχνοντάς του ημίγυμνες φωτογραφίες του, ενώ προσπαθούσε να τον θωπεύσει.

Ο ανήλικος φέρεται να απώθησε τον 38χρονο αξιωματικό χρησιμοποιώντας τις γροθιές τους. Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν τον 38χρονο και τον προσήγαγαν στο Τμήμα, ενώ εντόπισαν και τον ανήλικο.

Ο 16χρονος μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο Α.Τ Χολαργού, περιγράφοντας την παρενόχληση που δέχθηκε, αναγνωρίζοντας τον Ταγματάρχη, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Στρατονομίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter