Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λεωφόρου, ΠΑΟ- ΑΕΚ έμειναν στο 1-1

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λεωφόρου, ΠΑΟ- ΑΕΚ έμειναν στο 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Λεωφόρου, ωστόσο το τελικό 1-1 ικανοποιεί την ΑΕΚ που διατήρησε τους 4 βαθμούς διαφορά που την χωρίζουν από τον Παναθηναϊκό στην «μάχη» της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η Ενωση απείλησε στο 2’ με τον Τσούμπερ και οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 4’ με υπέροχο πλασέ του Αϊτόρ. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός «κάθισε», οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και η ΑΕΚ έκανε συνεχόμενες επιθέσεις ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Δεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο στο 44’ ο Διούδης ανέτρεψε τον Αραούχο και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αμραμπατ και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Στο 59’ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές χρησιμοποιώντας τους Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρα και οι πράσινοι μπόρεσαν να ισορροπήσουν τον αγώνα. Επεσε και ο ρυθμός του αγώνα, ενώ δεν χάθηκε καμία σημαντική ευκαιρία. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Διούδη, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Σιμόες, Αμραμπατ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σάντσες (59’ Κώτσιρας), Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κουρμπέλης (59’ Μαουρίτσιο), Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς (46’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος (59’ Βιγιαφάνιες).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιμόες (88’ Λε Ταλέκ), Χατζησαφί, Μάνταλος (76’ Γέβτιτς), Άμπραμπατ (79’ Λιβάι Γκαρσία), Τσούμπερ (88’ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter