Χρήστος Μαυρίκης: Ο «κοριός» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μιλά στο Documento

Χρήστος Μαυρίκης: Ο «κοριός» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μιλά στο Documento

Ο «κοριός» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Χρήστος Μαυρίκης, αποκαλύπτει στο Documento της Κυριακής σκοτεινές ιστορίες του παρελθόντος ενώ μονοπωλεί ένα ακόμα σκάνδαλο υποκλοπών με πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

Εκβιασμοί, απαγωγές που βαφτίστηκαν προστασία και λεπτομερείς περιγραφές για το πώς παγιδεύονταν τα τηλέφωνα κομμάτων και εφημερίδων.

Με αφορμή όσα δυσώδη συμβαίνουν με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, και την απόπειρα παγίδευσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, εκφράζει βεβαιότητα για την επιρροή που άσκησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η κουλτούρα παρακολούθησης που χαρακτήρισε την πολιτική πορεία του πατέρα του.

«Σας έκανε εντύπωση ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν να πάρει υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ;» ρωτήσαμε τον Χρ. Μαυρίκη και εκείνος απάντησε: Αυτό έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου και βρέθηκε κατηγορούμενος όταν έγινε γνωστό ότι γίνονταν υποκλοπές. Τώρα, μάλλον, δεν θα φανούν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα μπορούν να φανούν…».

Και ακολούθησε το εξής ερώτημα: «Τον είχατε γνωρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη;». «Τον είχα προλάβει παιδί. Τον πήγαιναν στον Παρνασσό να κάνει σκι και είχα πάει κι εγώ μια φορά μαζί. Αλλά το παιδί δεν στροφάριζε..».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Documento της Κυριακής.

Μυστικά & Documento

29/09/2022, 13:12
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter