Χρυσοχοΐδης: «Ατυχές περιστατικό» η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Χρυσοχοΐδης: «Ατυχές περιστατικό» η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων
EUROKINISSI

«Ατυχές περιστατικό» αποτελεί η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, κατά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την τραγική δολοφονία που έγινε έξω από τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε αρχικά ότι «πέφτει μία πολύ μεγάλη σκιά πάνω από την ελληνική κοινωνία, αλλά και από μένα. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη συναισθηματικά και ψυχικά, πέρα από το πολιτικό ζήτημα, είναι ένα τραγικό γεγονός. Είναι σαν να έφυγε ένα κορίτσι που ανήκει σε όλους μας».

«Ατυχές περιστατικό» και αλαζονεία

Μάλιστα, σε διευκρίνιση των δημοσιογράφων σχετικά με το γεγονός ότι όλα λειτούργησαν λάθος, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε «μα γιατί το λέτε αυτό; Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά ατυχή, καθώς έγινε άστοχη διαχείριση. Το 2023 η αστυνομία έφτιαξε 12.500 δικογραφίες, έσωσε 13.000 γυναίκες». Επίσης πρόσθεσε ότι «κάθε 45 λεπτά έχουμε περίπου ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας».

Σε ότι αφορά την κριτική που δέχεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, σημείωσε ότι «δεν είναι τυχαία τα εκλογικά αποτελέσματα και οι αριθμοί», δείχνοντας για άλλη μία φορά αλαζονεία.

Το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κεχαγιά: Ο Χρυσοχοϊδης παραδέχτηκε την ανεπάρκειά του και τη διάλυση της ΕΛ.ΑΣ

Πρόκληση Βορίδη: Συνέκρινε τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους με τρομοκρατικές επιθέσεις σε φυλασσόμενα σημεία

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρουλάκης – «Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter