Κεχαγιά: Ο Χρυσοχοϊδης παραδέχτηκε την ανεπάρκειά του και τη διάλυση της ΕΛ.ΑΣ

Κεχαγιά: Ο Χρυσοχοϊδης παραδέχτηκε την ανεπάρκειά του και τη διάλυση της ΕΛ.ΑΣ
EUROKINISSI

Σκληρή κριτική ασκεί η Βούλα Κεχαγιά στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού για τη γυναικοκτονία της 28χρονής Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

«Όταν μια γυναικοκτονία έξω από αστυνομικό τμήμα περιγράφεται ως “ατυχές περιστατικό” κι όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως “το πρόβλημα είναι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις”, τότε αυτό συνιστά ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειας του ίδιου. Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη» αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τρέχουν πολύ γρήγορα τα πράγματα…»

«Το πρόβλημα είναι ότι κάθε 45 λεπτά έχουμε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και στα οποία παρεμβαίνουμε. Επειδή τρέχουν πολύ γρήγορα τα πράγματα, παίρνουν άλλη διάσταση. Οι γυναίκες με την ενθάρρυνση που δέχονται, μιλάνε πια» επεσήμανε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο κ. Χρυσοχοΐδης, και διευκρίνισε ότι «η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο, όσο τρέχουν οι εξελίξεις και το πρόβλημα είναι η ασφάλεια των θυμάτων. Πρέπει ο αστυνομικός να πει στη γυναίκα “κάθισε εδώ”. Το βασικό ζητούμενο είναι η ασφάλεια την ώρα που μια γυναίκα εισέρχεται στο τμήμα…».

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση Βορίδη: Συνέκρινε τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους με τρομοκρατικές επιθέσεις σε φυλασσόμενα σημεία

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρουλάκης – «Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη» (Video)

Συνέδριο ΝΔ: Τα «πηγαδάκια», η… σιωπή Καραμανλή – Σαμαρά και ο φόβος για ψήφο διαμαρτυρίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter