Υπό κράτηση ο Μπόρις Κλέιμαν – Απολογείται τη Μεγάλη Πέμπτη (Video)

Υπό κράτηση ο Μπόρις Κλέιμαν – Απολογείται τη Μεγάλη Πέμπτη (Video)

Στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ κρατείται ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν. Ο 33χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι, όταν ανήλικη κατήγγειλε βιασμό.

Εις βάρος του Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο ποδοσφαιριστής θα απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ ο συνήγορός του σε δηλώσεις του στο protothema.gr υποστηρίζει ότι ο Κλέιμαν αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. «Δεν υπάρχει καμία σεξουαλική επαφή ανάμεσα στον εντολέα μου και την ανήλικη».






Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, με την καταγγέλλουσα από το Βέλγιο να έχει επισκεφθεί το μέρος στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παρέα της ανήλικης ενεπλάκη σε καυγά με τον ποδοσφαιριστή όταν η 17χρονη τους είπε τι συνέβη. Η αστυνομία προσήγαγε τον Κλέιμαν και 8 Βέλγους που ήταν στην παρέα της ανήλικης.

Στην κατοχή ενός εκ των Βέλγων μαθητών βρέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι 15 εκατοστών, ωστόσο ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Παράλληλα, στην κατοχή του Κλέιμαν βρέθηκε 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter