Υπόγειες διεργασίες της ΝΔ για να γίνει πάση θυσία «μπλε» η Ροδόπη

Υπόγειες διεργασίες της ΝΔ για να γίνει πάση θυσία «μπλε» η Ροδόπη

Κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο είναι όπως φαίνεται διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει η Νέα Δημοκρατία στην προσπάθειά της να βάψει «γαλάζια» την Ροδόπη, καθώς μετά τον εκβιασμό της μουσουλμανικής μειονότητας από την Ντόρα Μπακογιάννη και τα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης από τον Άκη Σκέρτσο επιστρατεύονται και οι παραδοσιακές πελατειακές λογικές τύπου Γκρούεζα μέσω της κινητοποίησης «γαλάζιων» στελεχών.

Ειδικότερα, σε διαδικτυακό μήνυμα με αποστολέα τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και στέλεχος της ΝΔ Σίμο Διαμαντίδη και όπως όλα δείχνουν παραλήπτη τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώτος δείχνει ούτε λίγο ούτε πολύ διατεθειμένος να αξιοποιήσει τις προσωπικές του γνωριμίες με ιδιοκτήτη εταιρίας διαλογής και εμπορίου αγροτικών προϊόντων προκειμένου κατόπιν των απαραίτητων πιέσεων οι μειονοτικοί παραγωγοί που συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρία να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές τη Νέα Δημοκρατία.

«Μπορούμε να τους μαζέψουμε όλους, να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και η Ροδόπη να γίνει μπλε» αναφέρει στο μήνυμά του ο Σίμος Διαμαντίδης μην αφήνοντας κανένα περιθώριο παρερμηνείας σχετικά με τις προθέσεις του.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά όπως φαίνεται από κάτω με emoji, δείχνοντας ότι επικροτεί το μήνυμα που έλαβε, χρησιμοποιώντας το εικονομήνυμα της δύναμης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και το documentonews.gr διατηρεί ακλόνητη την πεποίθηση ότι τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να διαφυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημοσίευση του εν λόγω μηνύματος, δεδομένου ότι αυτό έχει ήδη διαρρεύσει δημόσια μετά από λάθος του αποστολέα του.

 

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Κατραντζή – Με δύο μέτρα και σταθμά η Νέα Δημοκρατία για τη Ροδόπη

Ασύλληπτες διατυπώσεις Στυλιανίδη: Ροζ κουτσουλιά στον απέραντο γαλάζιο χάρτη η Ροδόπη (Video)

Αμετανόητη και κυνική η Ντόρα Μπακογιάννη για τον εκβιασμό της μειονότητας (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter