Βαγγέλη Μαρινάκη έχεις πλήρη την ευθύνη

Βαγγέλη Μαρινάκη έχεις πλήρη την ευθύνη

Η Θύρα 7, η οποία αυτοαποκαλείται μάλιστα οπαδικό κίνημα (!), με ανακοίνωσή της απειλεί δημοσιογράφους και εργαζόμενους στο Documento και το koutipandoras, επειδή με δημοσίευμά τους αναφέρονται στην πολιτική στάση που κρατά εν αντιθέσει με την πρόσκλησή της κατά καιρούς στο «no politica».

Επειδή δηλαδή οι δημοσιογράφοι έκαναν ο,τι κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι και μαζί και αυτοί που δουλεύουν στα Μέσα ιδιοκτησίας σου. Ζούμε φαίνεται νέους καιρούς στους οποίους μεροκαματιάρηδες τραμπούκοι της ανωνυμίας προσπαθούν να εκφοβίσουν δημοσιογράφους που έχουν το θάρρος της γνώμης. 

Το θέμα όμως δεν είναι οι τραμπούκοι και οι ανεγκέφαλοι της κερκίδας που εκτός των άλλων καπηλεύονται και το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Το θέμα είσαι εσύ και η διοίκηση του Ολυμπιακού που ούτε καταδίκασες ούτε εκφράστηκες θεσμικά για τη χρήση του ονόματος της ομάδας που επιχειρούν να την κάνουν παρακράτος. 

Δεν είπες ούτε ότι δεν σε εκφράζει ούτε ότι καταδικάζεις την ανακοίνωση. Την αφήνεις να πλανάται σαν απειλή και φαντάζομαι αν υλοποιηθεί κιόλας θα τα ρίξεις στους αγανακτισμένους οπαδούς; Ε; 

Την ίδια ώρα βέβαια ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας και δεξί σου χέρι, Κώστας Καραπαπάς έχει ανεβάσει την ανακοίνωση στο προφίλ του στο Facebook, προφανώς επικροτώντας την.

Φυσικά και δεν με ενδιαφέρουν οι ψευτιές περί των 30 χρόνων που δουλεύω στην ΕΡΤ και αμείβομαι πλουσιοπάροχα γιατί σιγά μην απολογηθώ σε κάφρους. 

Με ενδιαφέρει όμως ότι νομιμοποιείς τους τραμπούκους, ότι κάνεις με τη σιωπή σου το ελληνικό ποδόσφαιρο γήπεδο στο οποίο οι ανώνυμοι στρατοί αναλαμβάνουν να εκστομίσουν και ίσως να φέρουν τη βολική τιμωρία. Έχεις λοιπόν ακέραιη την ευθύνη όπως έχω και εγώ μια άλλη: να μη γίνει η Ελλάδα Κολομβία. Ποικιλοτρόπως. Καταλαβαίνεις νομίζω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter