Βόλεϊ: Κόκκινη εποποιία στη Σιβηρία

Βόλεϊ: Κόκκινη εποποιία στη Σιβηρία

Πρόκριση-εποποιία μέσα στην παγερή Σιβηρία πέτυχαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, οπότε η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup απέχει πλέον ένα βήμα.

 Η Κράσνογιαρσκ Γενισέι κατόρθωσε στον σημερινό επαναληπτικό να ισοφαρίσει το 0-3 του πρώτου αγώνα, οπότε ο ημιτελικός κρίθηκε στο «χρυσό σετ», το οποίο κατάληξε σε ελληνικά χέρια με 15-13, μολονότι οι Ρωσίδες προηγήθηκαν με 12-10.

Ένας «άσος» της Λαμπρούση σφράγισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό, όπου αντίπαλος θα είναι η τουρκική Μπούρσα από την Προύσα (νικήτρια του Challenge Cup το 2015).

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο του Ρέντη, ενώ ο επαναληπτικός έχει κατ’ αρχήν προγραμματιστεί για την Κυριακή του Πάσχα. Το πιθανότερο είναι να αλλάξει η ημερομηνία του δεύτερου αγώνα, αφού την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και το δημοψήφισμα στην Τουρκία.

Τα σετ του δραματικού ημιτελικού Κράσνογιαρσκ-Ολυμπιακού: 25-21, 25-11, 25-23, χρυσό σετ 13-15. Ο αγώνας κράτησε 88 λεπτά. Για την ελληνική ομάδα, με προπονητή τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς, έπαιξαν οι Γιώτα 6, Λαζάρεβιτς 7, Μαλασάι 8, Λαμπρούση 9, Χίπε 15, Χριστοδούλου 6 και Κονόμι, Κοκκινάκη, Βλαχάκη, Τσίμα, Τέζα, Εμμανουηλίδου 1.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter