Βρισιές, απειλές και αθλιότητες Γεωργιάδη κατά Τσίπρα – «Ας δοκιμάσει ηρεμιστικό της Novartis», το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων (Video)

Βρισιές, απειλές και αθλιότητες Γεωργιάδη κατά Τσίπρα  –  «Ας δοκιμάσει ηρεμιστικό της Novartis», το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων (Video)

Είναι λίγο δύσκολο ο Άδωνης Γεωργιάδης να ξεπεράσει τον εαυτό του, το κατόρθωσε ωστόσο αφού ο πανικός του από τη δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis δεν τον αφήνει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψήγμα λογικής και αυτοσυγκράτησης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απείλησε και έβρισε τον πρωθυπουργό, εκθέτοντας βέβαια όλη την παράταξή του αλλά και τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον τέως πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά που τον στηρίζουν.

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε», είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνης Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Κυβερνητικοί κύκλοι: Ας δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης. Κυβερνητικοί κύκλοι σχολίασαν πως «Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» και προσέθεταν.

«Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis»

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατήγγειλε τις αθλιότητες του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση.

Όλη η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες αθλιότητες Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία.

Δείτε το βίντεο – Το επίμαχο σημείο στο 3:20

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter