Νέο Honda Civic Type R

Νέο Honda Civic Type R

Το ταχύτερο των Civic ήρθε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο από τα 49.740 ευρώ για την βασική έκδοση και 53.650 ευρώ , για την ακριβότερη GT.

Στη νέα γενιά των Type R στο εμπρός μέρος, ξεχωρίζει ο νέος προφυλακτήρας με το έντονο σχήμα, το μεγάλο splitter και τις κόκκινες λεπτομέρειες. Στο προφίλ του αυτοκινήτου τα φαρδιά και τονισμένα φτερά, εμπρός/πίσω εντυπωσιάζουν ενώ στο πίσω μέρος, είναι ο τεράστιος διαχύτης με τις τρεις, απολήξεις της εξάτμισης και η αγωνιστικού επιπέδου αεροτομή, που τραβούν τα βλέμματα . Την εικόνα, ολοκληρώνουν οι μαύρου χρώματος 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος, οι οποίες «φορούν» ελαστικά ContiSportContact, διαστάσεων 245/30.

Μηχανικά, το νέο Type R εφοδιάζεται με τον κινητήρα turbo τως 2000 κ.εκ., ο οποίος έχει αναβαθμιστεί. Διαθέτει άμεσο ψεκασμό, σύστημα i-VTEC, με την απόδοση του να έχει αυξηθεί στους 320 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, μέσω διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης, το Comfort, Sport, και +R, που αλλάζουν τις ρυθμίσεις στο τιμόνι, στην απόσβεση των αμορτισέρ, στην απόκριση του πεντάλ του γκαζιού, στο όριο των στροφών του κινητήρα, καθώς και στο σύστημα ευστάθειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter