Nissan Futures

Nissan Futures

Η αφρόκρεμα της βιομηχανίας, των μέσων ενημέρωσης καθώς και κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα βρεθούν στη Σιγκαπούρη, για να συζητήσουν το μέλλον της κινητικότητας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και της Ωκεανίας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Nissan Futures που ξεκινούν στις 5 Φεβρουαρίου.

Η τέταρτη συνάντηση του Nissan Futures, θα επικεντρωθεί στην επέκταση των αγορών της Ασίας και της Ωκεανίας με θέμα «Το μέλλον της κινητικότητας – πέρα από την ηλεκτροκίνηση». Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στο πώς οι νέες λύσεις κινητικότητας , μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση προκλήσεων όπως η ρύπανση, η αστικοποίηση και η συμφόρηση.

Η Nissan είναι σε θέση να συμβάλει στην ενίσχυση της κινητικότητας στην περιοχή, προσφέροντας περισσότερα στην ηλεκτροκίνηση, περισσότερη αυτονομία και περισσότερη συνδεσιμότητα μέσω του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

«Η Nissan δεσμεύεται να προσφέρει πιο προσεγμένες, πιο ασφαλείς και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας για το μέλλον “, δήλωσε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Nissan, Γιουτάκα Σανάντα» και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε όμως να οδηγήσουμε μόνοι μας στο μέλλον της κινητικότητας. Η ανταλλαγή ιδεών μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών φορέων , όπως ακριβώς συμβαίνει και στα Nissan Futures, συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινής αντίληψης για την πορεία προς τα εμπρός και στη διεύρυνση των συνεργασιών».

Κατά τη διάρκεια του Nissan Futures, η Frost & Sullivan θα αποκαλύψει τα ευρήματα μιας μελέτης που της ανέθεσε η Nissan, για το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων στη Νοτιοανατολική Ασία. Η έρευνα καταναλωτών της μελέτης στη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες αναμένεται να ρίξει φως στη ζήτηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Nissan είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα ηλεκτρικά οχήματα, έχοντας πουλήσει πάνω από 300.000 LEAF, από το 2010 όταν και ξεκίνησε η κυκλοφορία του 100% ηλεκτρικού αυτοκινήτου πρώτης γενιάς. Η δεύτερη γενιά του LEAF κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2017.

Το νέο Nissan LEAF, το οποίο χαρακτηρίζει τις εξελίξεις της μάρκας στους τομείς Intelligent Power, Intelligent Driving και Intelligent Integration, θα παρουσιαστεί στο Nissan Futures. Επίσης στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα ρομπότ EPORO, καθώς και το Nissan Note e-POWER, με το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER. Σε ειδική προβολή θα παρουσιαστεί και ο τρόπος με τον οποίο οι ιδιοκτήτες ενός Nissan LEAF μπορούν να τροφοδοτήσουν τα σπίτια τους με ισχύ προερχόμενη από την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Το νέο Nissan LEAF, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter