Πανικός στη Φλόριντα: Προειδοποίηση για διακοπή ρεύματος και θέαση… ζόμπι!

Πανικός στη Φλόριντα: Προειδοποίηση για διακοπή ρεύματος και θέαση… ζόμπι!

Μία απίστευτη γκάφα έκανε η υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη να ενημερώνει τους κατοίκους της Φλόριντα για ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος.

Μετά από πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, οι κάτοικοι του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα έλαβαν μήνυμα SMS στο κινητό τους για πιθανή διακοπή ρεύματος, όπως επίσης και για επικείμενη εισβολή… ζόμπι!

Το μήνυμα αυτό, όπως είναι λογικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί που πιστεύουν ακράδαντα στην ύπαρξη ζόμπι, άλλοι ως θιασώτες των θεωριών συνομωσίας και άλλοι σαφώς επηρεασμένοι από την άκρως πετυχημένη σειρά Walking Dead.

Λίγη ώρα αργότερα, κι αφού πρώτα είχαν «σπάσει» τα τηλέφωνα στην αστυνομία από ανήσυχους πολίτες, εστάλη νέο μήνυμα, με το οποίο ενημέρωναν τους πολίτες ότι ήταν… λάθος συναγερμός!

Ένας από τους υπεύθυνους της αρμόδιας υπηρεσίας, ανέβασε στο Facebook ένα απολογητικό κείμενο, αναφέροντας ότι ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το πώς συνέβη αυτό το ατυχές περιστατικό και από ποιον εστάλη το μήνυμα και για ποιο λόγο. «Δεν έχουμε καμία δραστηριότητα ζόμπι στην περιοχή», ανέφερε κατηγορηματικά.

Για την ιστορία, η διακοπή ρεύματος όντως έγινε και επηρέασε 7.880 πελάτες, ενώ η διάρκειά της ήταν σχεδόν 30 λεπτά. Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για θέαση ζόμπι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter