Παππάς: Τίποτε μεμπτό στο ταξίδι στη Βενεζουέλα – Μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα

Παππάς: Τίποτε μεμπτό στο ταξίδι στη Βενεζουέλα – Μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα

Διαθέσιμος «οποτεδήποτε και για οτιδήποτε» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αναφορικά με το ταξίδι του στην Βενεζουέλα το 2013, θέμα το οποίο έθεσαν στην Eπιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και σε συζήτηση για το θέμα της ΕΡΤ, βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, προεξάρχοντος του Μάκη Βορίδη, με αιχμές. 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επισήμανε μάλιστα πως η Ν.Δ μπορεί να πάρει όποια πρωτοβουλία ενημέρωσης θέλει για το θέμα.

«Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό», τόνισε ο Ν.Παππάς, σημειώνοντας πως «μιλά η ΝΔ για ένα ταξίδι που έγινε το 2013, το οποίο μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα» και τονίζοντας ότι «χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία έχουν πάρα πολύ μεγάλο όγκο σχέσεων με τη Βενεζουέλα», ενώ και σήμερα πολλές ελληνικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στην χώρα. Μάλιστα σημείωσε ότι η μη ύπαρξη σχέσεων με αυτή την χώρα ήταν επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο Μ.Βορίδης άφησε αιχμές με γνώμονα τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, μιλώντας για σχέσεις του δικηγόρου με off shore, προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου της επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου που θύμισε την νομική υπεράσπιση του Μ.Βορίδη στην εταιρία Energa, όταν είχε ξεσπάσει το σχετικό σκάνδαλο​.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter