Σοκ στην Αχαΐα: 18χρονη έχασε τη ζωή της – Αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι της

Σοκ στην Αχαΐα: 18χρονη έχασε τη ζωή της – Αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι της

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 17χρονη κοπέλα στο χωριό Γλάστρα της Κλειτορίας Αχαΐας άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο όταν νωρίτερα είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr.

Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι τώρα στοιχεία το κορίτσι αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος.

Την ανήλικη εντόπισε οικείο της πρόσωπο καθώς άκουσε τον πυροβολισμό και μπήκε στο σπίτι προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί. Εκεί βρήκε την ανήλικη μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς φαίνεται πως τα τραύματα που έφερε στην θωρακική χώρα ήταν βαρύτατα και δεν τα κατάφερε καθώς κατέληξε στον δρόμο για το νοσοκομείο Τρίπολης.

Ερευνούν οι αστυνομικοί

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης περιμένουν οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου 18χρονης, στην κοινότητα Γλάστρα Κλειτορίας, στην Αχαΐα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα η 18χρονη βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια, μαζί δύο συγγενικά της πρόσωπα.

Κάποια στιγμή, τα συγγενικά πρόσωπα της 18χρονης άκουσαν πυροβολισμό μέσα από το δωμάτιο που βρισκόταν η κοπέλα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδαν αιμόφυρτη την 18χρονη και αμέσως μετά ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στη συνέχεια η 18χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν έρευνα στο δωμάτιο που βρισκόταν η 18χρονη, ενώ θα εξετάσουν και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter