Στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να «περνάει» πλέον ο ΔΟΛ, καθώς πλειοδότησε στη σχετική διαδικασία, έναντι των άλλων τριών ενδιαφερομένων.

Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη προσέφερε 22.892.600 ευρώ, αποκτώντας τον ΔΟΛ και το 22% των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Οι υπόλοιπες προσφορές ανήκαν στην Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, που προσέφερε 11.927.000 ευρώ, στην κυπριακή Vegata που προσέφερε 21 εκατομμύρια ευρώ και σε η βρετανική εταιρεία New Mile, όπου συμμετέχει ο Ροδόλφος Οντόνι, που προσέφερε 100.000 ευρώ.

Η πλειοδοτική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι και άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών των διεκδικητών, παρουσία συμβολαιογράφων και της εταιρείας Grant Thornton η οποία έχει οριστεί ως ειδική εκκαθαρίστρια, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία «Ανδρέας Αγγελίδης».

Στην κατοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη, αν δεν υπάρξουν ενστάσεις επικυρωθεί από το δικαστήριο η διαδικασία, θα περάσουν Τα Νέα και το Βήμα, το 22,11% των μετοχών του Mega, οι ιστοσελίδες, in,gr, vima.gr και nea.gr, ο ραδιοφωνικός σταθμός BHMA FM, καθώς και το 50% των μετοχών της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ” και το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής ΑΡΓΟΣ.

Η πλειοδοτική διαδικασία είχε δύο σκέλη: μία για το τμήμα των τίτλων και των συμμετοχών και μία για το πακέτο των ακινήτων.

Στο πακέτο των ακινήτων την υψηλότερη προσφορά κατέθεσε η ALPHA Αστικά Ακίνητα, με ποσό που ανήλθε στα 3.780.000 ευρώ. Η εταιρεία «Σαντορίνη» κατέθεσε προσφορά η οποία ανήλθε στα 3.001.123 ευρώ και η εταιρεία «New Mile Ακίνητα» με προσφορά στα 100.000 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter