Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τις τελευταίες στιγμές της Αγγελικής Πεπόνη: «Ακούγαμε τις κραυγές της»

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τις τελευταίες στιγμές της Αγγελικής Πεπόνη: «Ακούγαμε τις κραυγές της»

Μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε σε βιομηχανική περιοχή στην Πρέβεζα ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι σπάνε η σιωπή τους και μιλάνε για τη σχέση της με το σύντροφό της.

Γειτόνισσα του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 δίνει την δική της οπτική για το τι συνέβαινε με τον σύντροφο της Αγγελικής.

«Ερχόταν με το μηχανάκι κάτω από το σπίτι ή την έφερνε ή ερχόταν ο ίδιος. Κατέβαινε κάτω η Αγγελική και αυτός της φώναζε, την έσπρωχνε, την χαστούκιζε και της ζητούσε να ανέβει και συγκεκριμένα της έλεγε «ανέβα επάνω και πάρε χρήματα από την γριά». Προφανώς για τη δόση της. Πολλές φορές έτυχε να το δω αυτό. Ακουγόταν το χαστούκι. Απορώ πως και άλλα άτομα που άκουγαν δεν βγήκαν να πουν κάτι».

Μία ακόμα γειτόνισσα περιγράφει με ακρίβεια την ημέρα που η Αγγελική εξαφανίστηκε.

«Έγινε μία φασαρία, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα την μητέρα της και την αδελφή της να την τραβούν. Ήθελε να φύγει και η μητέρα και η αδελφή της φώναζαν» μην πας σε αυτόν θα σε σκοτώσει», ακούγαμε τις κραυγές σε όλη τη γειτονιά».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Το ήξερα εδώ και 8 χρόνια, δεν με πίστευε κανείς τους» (Video)

Επίσης, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως την περίοδο που εξαφανίστηκε η Αγεγλική Πεπόνη, όσοι περνούσαν από το σημείο που βρέθηκε το κρανίο της κοπέλας, έλεγαν πως ερχόταν μια δυσοσμία, σαν να έχει ψοφήσει κάτι.

«Σε εκείνο το σημείο που βρέθηκε το κρανίο, εκείνο το διάστημα που είχε εξαφανιστεί μύριζε κάτι ψόφιο, κάτι άσχημα όμως κανένας δεν έκανε κάτι» αναφέρουν περίοικοι.

Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανή την Αγγελική, ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter