Ο Μακεδονομάχος Άδωνης έγινε… υποστηρικτής Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Ο Μακεδονομάχος Άδωνης έγινε… υποστηρικτής Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών (Video)
Όταν ο Μακεδονομάχος Άδωνης Γεωργιάδης πήγαινε στα συλλαλητήρια που χαρακτήριζαν «προδοτική» τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο Μακεδονομάχος Άδωνης Γεωργιάδης που δεν είχε αφήσει τηλεπαράθυρο, βήμα και συλλαλητήριο ακροδεξιών που να μην κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό, τώρα διατείνεται πως ήταν και… υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα.

Στο κλείσιμο της παρέμβασής του την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε πως ουδέποτε χαρακτήρισε «προδότη» τον Αλέξη Τσίπρα ή κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίθετα… μάλωνε όσους το υποστήριζαν. Μάλλον αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαινε ο Άδωνης Γεωργιάδης στις συγκεντρώσεις των ακροδεξιών Μακεδονομάχων, στις οποίες ακόμα και ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει εντοπίσει «γραφικά στοιχεία» και «ακροδεξιούς θύλακες». Λογικά, ο Άδωνης, πήγαινε εκεί με σκοπό να εκφράσει την ορθότητα των θέσεων Τσίπρα. Λογικά…

Είπε λοιπόν σήμερα ο Άδωνης: «Όταν έγιναν οι Πρέσπες πάρα πολύ ελεγαν ότι ο Τσίπρας είναι προδότης. Έβγαινα στις εκπομπές, έβγαινα στο Βελίδειο και έλεγα δεν είναι προδότης και δεν επιτρέπω να λέτε τέτοια για τον πρωθυπουργό της χώρας. Δεν μπορεί η πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα να γίνει «εσύ είσαι προδότης» – «όχι εσύ είσαι προδότης». Αυτό θα βλάψει την Ελλάδα πολύ και έχει ευθύνη ο κ. Τσίπρας. Δεν θεωρώ προδότη τον κ. Τσίπρα ή κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όλα αυτά από τον ίδιο άνθρωπο που «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» πως δε θα πει αποκαλέσει ποτέ τη γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία». Ο πολιτικός που μιλούσε για «εξαγορές» βουλευτών με διάφορες φτηνές αντιπολιτευτικές κορώνες.

«Η Μακεδονία δόθηκε με εξαγορές βουλευτών», είχε πει επί λέξει σε εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter