Χυδαίες επιθέσεις στη δημιουργό της ταινίας «Αδέσποτα Κορμιά» – Φασιστοειδή του Facebook της εύχονται «καρκίνο» (Photos)

Χυδαίες επιθέσεις στη δημιουργό της ταινίας «Αδέσποτα Κορμιά» – Φασιστοειδή του Facebook της εύχονται «καρκίνο» (Photos)

Μια απίστευτη μαζική και συνεχιζόμενη επίθεση δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Ελίνα Ψύκου, δημιουργός της ταινίας «Αδέσποτα Κορμιά», η οποία είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ακόμη και πριν τη χθεσινή πρώτη προβολή της, καθώς η αφίσα της απεικόνιζε την εικόνα μιας εσταυρωμένης ημίγυμνης εγκύου γυναίκας.

Οι αντιδράσεις ήταν ιδιαίτερα έντονες, καθώς μέχρι και ο Μητροπολίτης της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αφίσα της ταινίας με επιστολή του στη διευθύντρια του Φεστιβάλ. Μάλιστα, ακροδεξιές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης είχαν προαναγγείλει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής της ταινίας, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε απαγόρευση υπαίθριων δημόσιων συναθροίσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, φοβούμενη εκτεταμένα επεισόδια. Αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μια ακόμη προβολή της εν λόγω ταινίας.

Διαβάστε επίσης: «Αδέσποτα Κορμιά»: «Αντίθετη στις αξίες μου η λογοκρισία» απαντά στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης η πρόεδρος του Φεστιβάλ

Η χυδαία επίθεση που δέχεται η Ελίνα Ψύκου όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πραγματικά πρωτοφανής, με έναν τεράστιο αριθμό χρηστών να απευθύνονται απευθείας στην σκηνοθέτη και να την απειλούν και να την υβρίζουν με σοκαριστικά λόγια.

Αδέσποτα Κορμιά

Αδέσποτα Κορμιά  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter