ΑΕΚ – Βόλος 3-0: Εύκολη νίκη για την Ενωση με τον Λιβάι να είναι ο ηγέτης και ο σκόρερ της – Τα highlights του αγώνα (Videos)

ΑΕΚ – Βόλος 3-0: Εύκολη νίκη για την Ενωση με τον Λιβάι να είναι ο ηγέτης και ο σκόρερ της – Τα highlights του αγώνα (Videos)

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στη νέα χρονιά η ΑΕΚ επικρατώντας του Βόλου στην Opap Arena με το ευρύ 3-0.

Για την Ενωση μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ της ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32’ και έκανε το 2-0 στο 51’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Τάχατου). Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε ο Αμραμπατ σκοράροντας στο 74’.

Για τον Δικέφαλο σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε και ο Στάνκοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε δύσκολες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ντέλετιτς (43’) και Ασλανίδη (44’, 62’).

«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Βόλος άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, μας δυσκόλεψε αλλά μετά καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Χαίρομαι όταν παίζουν καλά νεαροί ποδοσφαιριστές (Πήλιος). Χρειάζεται χρόνο για να είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά ήταν καλό το παιχνίδι του. Είναι θλιβερό χωρίς κόσμο το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, πάθος και με οικογένειες. Χωρίς κόσμο είναι σα να παίζουμε σε μία πλατεία», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα.

Ο Κ. Περράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σιμάνκσι, Ρότα / Αλχο, Κόμπα, Ασλανίδη, Μύγα, Ντέλετιτς.

 

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (76’ Πισάρο), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, (76’ Γιόνσον) Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (63’ Αμραμπατ), Τσούμπερ (63’ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (76’ Πόνσε).

Βόλος: Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας (70’ Λούνα), Άλχο (39’ Κίτσος), Τρουιγέ, Κόμπα (70’ Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Γκαρσία (70’ Μεταξάς), Μωραΐτης (83’ Καραγιάννης).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter