Άφαντη η ιστοσελίδα του υιού Πάτση από τον ιστότοπο της ΝΔ

Άφαντη η ιστοσελίδα του υιού Πάτση από τον ιστότοπο της ΝΔ

Ως δια μαγείας «κατέβηκε» από τον ιστότοπο της ΝΔ η σελίδα του υιού του Ανδρέα Πάτση, Πάρη Πάτση, ο οποίος είχε την ιδιότητα του «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων», όσο ο πατέρας του φέρεται να έκανε δουλειές σε εταιρείες-κοράκια με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια.

Έτσι, μετά τον σάλο με την υπόθεση Ανδρεά Πάτση κατόπιν των αποκαλύψεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη και του Documento για την εξωφρενική επιχειρηματική δραστηριότητα του πατρός Πάτση,το κυβερνών κόμμα διέγραψε τη σελίδα για τον υιό Πάτση από τον επίσημο ιστότοπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, δίχως αυτές οι δοσοληψίες να δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε, γεγονός που οδήγησε στην αποπομπή του επικεφαλής των ΕΛΤΑ, Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Πάτση: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Τον γιο του Πάτση τον είχαν συντονιστή στη Νέα Δημοκρατία για τα κόκκινα δάνεια!

Μήνυμα Πάτση μετά τη διαγραφή του: «Θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε»

Το Δημόσιο συνέχιζε να πληρώνει τον Πάτση επί ενάμιση χρόνο μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Η επιτροπή πόθεν έσχες ήταν ενήμερη, αλλά… «καθάρισε» τον Ανδρέα Πάτση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter