Αγρότες: Ώρα συσκέψεων μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – «Οι αποφάσεις θα ληφθούν στα μπλόκα»

Αγρότες: Ώρα συσκέψεων μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – «Οι αποφάσεις θα ληφθούν στα μπλόκα»

Οι αγρότες άκουσαν τα όσα είχε να τους υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου και επιστρέφουν στα μπλόκα για ενημέρωση και νέες συσκέψεις που θα αφορούν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Ο πρωθυπουργός αρκέστηκε στο να ανακοινώσει μέτρα για το αγροτικό ρεύμα, αγνοώντας το σύνολο των αιτημάτων που έφεραν οι εκπρόσωποι των αγροτών στη σημερινή συνάντηση που διεξήχθη στο Μαξίμου.

Οι αγρότες κρίνουν τις προτάσεις ως «θολές και περίπλοκες» και αναμένουν τους αντιπροσώπους τους για περαιτέρω συζητήσεις. «Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας και αυτό διαφάνηκε στην κουβέντα με τον πρωθυπουργό. Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας και θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και εκεί θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί πρέπει να δυναμώσουν τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν παραπέρα στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που εχει προβάλλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι η απόφασή μας και σε συντονισμό πανελλαδικό θα καθορίσουμε τα παραπέρα βήματά μας. Ο αγώνας μα συνεχίζεται», ανέφερε ο Ρίζος Μαρούδας από το μπλόκο του Πλατυκάμπου, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στα μπλόκα, όπου θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές ενημερώσεις σχετικά με τα 2+8 έτη για το αγροτικό ρεύμα, αλλά και την προκαταβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο.

Στο μπλόκο του Πλατύκαμπου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης, όπου αναμένονται οι πρώτες αποφάσεις για τη μετέπειτα στάση των αγροτών.

Για το πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις είπε ότι από σήμερα ξεκινά η ενημέρωση και μέχρι αύριο θα ξέρουμε που βρίσκεται η κινητοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Επικοινωνιακή διαχείριση της οργής των αγροτών με εξαγγελίες για φθηνό ρεύμα

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αναζητά σημείο ισορροπίας στη συνάντηση με τους αγρότες

Αγρότες: Συναντούν τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Χαμηλές προσδοκίες, έτοιμοι για κλιμάκωση

Έγκλημα στα Τέμπη: Μπάζωσαν τον χώρο αλλά κανείς δεν λέει ποιος έδωσε την εντολή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter