Αισιοδοξία στον ΣΥΡΙΖΑ για ποσοστό άνω του 20% στις ευρωεκλογές – Στον Πειραιά σήμερα ο Κασσελάκης

Αισιοδοξία στον ΣΥΡΙΖΑ για ποσοστό άνω του 20% στις ευρωεκλογές – Στον Πειραιά σήμερα ο Κασσελάκης

«Αν δούμε ένα ποσοστό πάνω από 20% θα είμαι πολύ ικανοποιημένος και είμαστε κοντά να το πετύχουμε. Αλλά μην ξεχνάτε ότι πριν από τρεις μήνες μας είχατε τελειωμένους. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στη χθεσινή του συνέντευξη στο Action24.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία στη χώρα μας – Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή (Video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ουσιαστικά την αισιοδοξία που επικρατεί εδώ και αρκετές ημέρες στην Κουμουνδούρου, όπου θεωρούν ότι δημιουργείται ένα ισχυρό ρεύμα στην κοινωνία υπέρ τους.

Επίσης, υπάρχει η αίσθηση πως οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα τηλεοπτικά κανάλια υποεκτιμούν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και υπερεκτιμούν τη ΝΔ.

«Αν εμείς καταφέρουμε ένα ποσοστό της τάξης του 20,1% -που πιστεύουμε ότι μπορούμε και περισσότερο- και η ΝΔ έχει κάτω από 30% τότε θα είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι η πολιτική ανατροπή είναι απολύτως εφικτή. Θα έχει γίνει το πρώτο βήμα» είπε στο documentonews.gr υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει σήμερα περιοδεία στον Πειραιά, η οποία θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και Σωτήρος Διός στις 18:00.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημότες της περιοχής, καταστηματάρχες και καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

Κύριε Πιτσιλή, απαντήστε για την εφεύρεση της Ειδικής Αιτιολογίας

Το πρωί στην Enterprise, το βράδυ μπίζνες στον τουρισμό – Νέα ερωτήματα για τον Ακη Σκλάβο

«Εκλεκτή» του Πιτσιλή η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας – Τοποθετήθηκε «με ειδική αιτιολογία του Διοικητή της ΑΑΔΕ» (Έγγραφο)

ΣΥΡΙΖΑ: Η πατριωτική Αριστερά απέναντι στο βέρτιγκο της ΝΔ – Η υπεύθυνη στάση, οι προτάσεις και τα δημοσκοπικά μηνύματα

Καιρός: Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter