Κασσελάκης: Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία στη χώρα μας – Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή (Video)

Κασσελάκης: Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία στη χώρα μας – Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή (Video)

Την ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική τομή στην Ελλάδα πρόταξε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη χθεσινοβραδινή του συνέντευξή του στο Action 24, αναδεικνύοντας κατά κύριο λόγο την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική ανατροπή.

«Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία στη χώρα μας. Το βλέπουμε στο ΕΣΥ που καταρρέει, στον σιδηρόδρομο που μας κουνούσαν το δάκτυλο όταν ρωτούσαμε για την ασφάλεια των τρένων, στο κομμάτι της έμφυλης βίας με την έκρηξη των γυναικοκτονιών που φτάσαμε να δολοφονείται γυναίκα έξω από αστυνομικό τμήμα. Δεn μας αξίζει μια τέτοια χώρα. Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή» ήταν το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που ανήρτησε ο ίδιος στα social media.

«Θα μείνετε έκθαμβοι το βράδυ των ευρωεκλογών. Βλέπουμε πάρα πολύ κόσμο που απείχε από τις προηγούμενες εκλογές και δραστηριοποιείται τώρα. Κινητοποιείται ο κόσμος να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα πάνω από 20%. Την επόμενη μέρα των ευρωκλογών είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα έχουμε μία νωπή εντολή να προχωρήσουμε στη μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο, θα φέρει αξιοκρατία και δικαιοσύνη» τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τις πολιτικές συγκλίσεις, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κάνει συμφωνίες κορυφής επισημαίνοντας ότι στο άνοιγμα που επιδιώκει «δεν θα είναι η κομματική επετηρίδα η βασική προϋπόθεση» και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχει πολιτική χημεία με τον Νίκο Ανδρουλάκη».

Διαβάστε επίσης: Έγινε το πρώτο βήμα για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας το ειρωνικό σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πως «έχασε τον ύπνο του που δεν θα του τηλεφωνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης», είπε: «Αυτή η στάση φανερώνει ανασφάλεια και μια μικρότητα που δεν αρμόζει σε μια υπερήφανη προοδευτική παράταξη».

Απαντώντας στις κατηγορίες ότι επί της ηγεσίας του «δεν ισχύει η συλλογικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ», ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, επικαλούμενος τη διαδικασία με την εκλογή των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων: «Σέβομαι όσους διαφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών,  αλλά  δεν εργαλειοποιήσαμε εμείς αυτόν τον κόσμο. Ο κ. Μητσοτάκης το έκανε και τώρα το βρίσκει μπροστά του».

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

Χαλκίδα: Η «εκλεκτή» του Πιτσιλή, η «αλβανική» γραμμή, και ο ρόλος της «Λίνας» – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών

«Εκλεκτή» του Πιτσιλή η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας – Τοποθετήθηκε «με ειδική αιτιολογία του Διοικητή της ΑΑΔΕ» (Έγγραφο)

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Η ιεραρχία της μαφίας των εφοριακών – Τα σημειωματάρια με τα ποσά και τα ονόματα (Video)

Χαλκίδα: Εκβιασμοί επιχειρηματιών και «λεία» 95.600 ευρώ – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εφοριακών

Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter