Άλεκ Μπάλντουιν: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας Rust κατηγορείται ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

Όπως αναφέρει η DailyMail, παρά τη συμφωνία που φέρεται να είχε κάνει με τον σύζυγο της Χαλίνα Χάτσινς, ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει τελικά κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως και η Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ, οπλουργός της παραγωγής του φιλμ. Τις κατηγορίες απέδωσε η εισαγγελέας του Νέου Μεξικού, μαζί με τον ειδικό εισαγγελέα που ερευνούσε το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα του «Rust».

Υπενθυμίζεται ότι η Χάτσινς είχε χάσει τη ζωή της αφότου το θεωρητικά άσφαιρο όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας τον Οκτώβριο του 2021.

«Αν κάποιος από αυτούς τους τρεις ανθρώπους είχε κάνει τη δουλειά του, η Χάλινα Χάτσινς θα ζούσε σήμερα. Είναι τόσο απλό», είπε η Άντρια Ριμπ, η ειδική εισαγγελέας που διορίστηκε από το γραφείο του εισαγγελέα για να ερευνήσει το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του Rust.

Πηγή: BBC, AFP

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter