Ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ: «Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου», λέει ο Κασσελάκης

Ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ: «Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου», λέει ο Κασσελάκης

Πάνω από 3.000 αιτήσεις υπεβλήθησαν στο isyriza από ανθρώπους που θέλησαν να συμμετέχουν στα think tanks του κόμματος και να συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο στην παραγωγή πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης, τα think tanks θα είναι 29 στο σύνολο και σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων θα συμμετέχουν σε καθένα από αυτά.

«Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σ’ έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα μέλη του κόμματος.

Εδώ και αρκετές μέρες η συντονίστρια των think tanks, Διάνα Βουτυράκου έχει έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς από όσους έστειλαν βιογραφικό στη σχετική πλατφόρμα, ώστε να στείλει τις προτάσεις της στον Στέφανο Κασσελάκη. Την τελική επιλογή των συνεργατών του θα κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος.

Κάθε think tank θα αποτελείται από 4-5 άτομα. Όπως έχουν πει από την Κουμουνδούρου, τα think tanks «αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της δημιουργίας σύγχρονης πολιτικής που θα στοχεύει στην ανασυγκρότηση της χώρας».

Δείτε επίσης:

 

Οροθετικές γυναίκες: «Χαστούκι» ΑΔΔΑ και στον Άδωνη που υπερασπιζόταν την πολιτική Λοβέρδου (Video)

Κασσελάκης προς ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να είστε υποψήφιοι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter