«Αναπόφευκτες» οι απολύσεις λέει ο Άδωνης

«Αναπόφευκτες» οι απολύσεις λέει ο Άδωνης

Μάκης Βορίδης και Άδωνης Γεωργιάδης πρωτοστατούν στην προετοιμασία της κοινωνίας αλλά και στις απειλές όπως και στο φόβο κουνώντας την απειλή των απολύσεων εκείνων που δεν θα εμβολιαστούν.

Και αν ο εμβολιασμός για κάθε λογικό άνθρωπο είναι μονόδρομος (δεν μιλάμε για όσους λόγω ιατρικού ιστορικού δεν μπορούν να εμβολιαστούν), κανείς δεν μπορεί να συνηγορήσει πως αντί της πειθούς είναι προτιμότερες οι απειλές.

Γιατί η κυβέρνηση κατόρθωσε να οδηγεί το καράβι στα βράχια, από την οικονομία ως την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Και ενώ ζητούν από τους πολίτες από τη μία να έχουν οπαδικά αντανακλαστικά προ της κάλπης και από την άλλη να κρίνουν με βάση τα επιστημονικά δεδομένα μπροστά στην πανδημία, ο Άδωνης Γεωργιάδης μας ενημερώνει μέσω ανάρτησής του στο facebook που παραπέμπει σε άρθρο του στο γνωστό νεοφιλελεύθερο και φιλοκυβερνητικό liberal.gr ότι οι απολύσεις μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κατηγορίες εργαζομένων που θα τον αρνηθούν, θα είναι μόνόδρομος.

Σημειώνεται πως μόλις σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ζήτησε νόμο για να ανοίξει ο δρόμος αυτός, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εκτιμούσε πως το ήδη υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο είναι αρκετό…

Ο ίδιος γράφει «Προσωπικά εύχομαι να μην γίνουν απολύσεις» για να πει σε άλλο σημείο «η ίδια η ζωή θα δείξει ότι η απόλυση, ως έσχατο μέσο, θα καταστεί αναπόφευκτη».

Μόνον που ο Άδωνης Γεωργιάδης στο άρθρο του, μέσα στον πανικό των συνεχών κυβερνητικών αποτυχιών, δεν αναφέρει γιατί η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο εκφοβισμού και άμεσων ή έμμεσων απειλών».

Ίσως μετά τη συνεχή προσπάθεια πολιτικοποίησης και εργαλοιοποίησης της πανδημίας για μικροκομματικά οφέλη.

Και αφού έφτασαν στο απροχώρητο προσπαθούν με εκβιασμό και απειλές να αναστρέψουν την καταστροφική πορεία που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Πάντως ο Άδωνης Γεωργιάδης την συγκεκριμένη απειλή με τους φόβους του, την κάνει «αφίσα» -με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας- νίπτοντας τας χείρας του για ό,τι επακολουθήσει…

Μόνον που κανείς δεν ξεχνά τι προηγήθηκε! 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter