Αντιδράσεις για την πρόταση αθώωσης του Μίχου για βιασμό της 12χρονης – Κάλεσμα σε συγκέντρωση στα Σεπόλια (Photos)

Αντιδράσεις για την πρόταση αθώωσης του Μίχου για βιασμό της 12χρονης – Κάλεσμα σε συγκέντρωση στα Σεπόλια (Photos)

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο, στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Μάλιστα, συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον σταθμό του μετρό Σεπόλια.

Συγκεκριμένα η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα καλεί σήμερα σε συγκέντρωση στις 19:00 στο μετρό Σεπόλια, ενώ για την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί κάλεσμα για μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη, που στηρίζει με την σειρά της το κάλεσμα. «Απαιτούμε να μην γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως. Καμία ανοχή στα κυκλώματα τράφικινγκ και παιδοβιαστών» τονίζεται στη σχετική ανάρτηση.

 

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της μητέρας του κοριτσιού, ενώ, ζήτησε να απαλλαγεί ο Ηλίας Μίχος λόγω αμφιβολιών από τις κατηγορίες του βιασμού και δύο μορφών του αδικήματος της μαστροπείας, ενώ πρότεινε την καταδίκη ακόμη 22 κατηγορουμένων.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Κολωνός: Δικηγόροι 12χρονης για εισαγγελική πρόταση – «Δεν συμπεριλήφθηκαν όλα τα περιστατικά για τον Μίχο»

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter