Αντώναρος: Εικάζω πως ο Μητσοτάκης αυτοπροτείνεται για θέση στο εξωτερικό

Αντώναρος: Εικάζω πως ο Μητσοτάκης αυτοπροτείνεται για θέση στο εξωτερικό
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Βουκουρέστι, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Τις διαρροές και πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητά θέση στο εξωτερικό, σχολιάζει με ανάρτησή του στο «Χ» ο Ευάγγελος Αντώναρος

Ο ίδιος αναφέρει πως οι διαρροές ξανάρχισαν μετά την επίσκεψη στον Οδησσό αλλά δεν γνωρίζει από που προκύπτουν αυτές οι ικασίες.

Όπως σημειώνει ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, μάλλον ο ίδιος αυτοπροτείνεται γιατί τον βολεύει να αποδράσει από το ελληνικό πολιτικό πεδίο.

Και καταλήγει:

«Ας φύγει, απαλλάσσοντας τη χώρα από τη διαβρωτική παρουσία του, κι όπου θέλει ας πάει. Ακόμη και πρόεδρος της Μογγολίας ας γίνει»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Ξανάρχισαν οι (όπως εκτιμώ στοχευμένες) διαρροές μετά την περιπετειώδη επίσκεψη στην Οδησσό: Ότι ο Μητσοτάκης θα είναι ΔΗΘΕΝ υποψήφιος για την ανώτατη θέση στην ΕΕ στην περίπτωση που η σημερινή Γερμανίδα πρόεδρος δεν εξασφαλίσει την επανεκλογή της.
Ειλικρινά δεν ξέρω από που προκύπτουν όλα αυτά. Σε διεθνή ΜΜΕ δεν τα βλέπω. Μάλλον — εικάζω — ο Μητσοτάκης θέλει να αυτοπροταθεί. Ίσως γιατί τον βολεύει (οι λόγοι πολλοί) να αποδράσει από το ελληνικό πολιτικό πεδίο. Ίσως γιατί θέλει να βελτιώσει στον εσωτερικό χώρο το τσαλακωμένο προφίλ του.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Προσωπικά επαναλαμβάνω: Ας φύγει, απαλλάσσοντας τη χώρα από τη διαβρωτική παρουσία του, κι όπου θέλει ας πάει. Ακόμη και πρόεδρος της Μογγολίας ας γίνει.

 

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος: Αμφίβολο αν υπερψηφιστεί η φον ντερ Λάιεν από το Ευρωκοινοβούλιο

«Οι γυναίκες να έχουν εξουσία στον εαυτό τους»

Νέος πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια – «Θα βουλιάξει η Αθήνα ξανά»

Κύρτσος: Αμφίβολο αν υπερψηφιστεί η φον ντερ Λάιεν από το Ευρωκοινοβούλιο

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…

Μάικ Τάισον vs Τζέικ Πολ στο Netflix: Ο θρύλος της πυγμαχίας ξανά σε ρινγκ κόντρα στον πρώην YouTuber (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter