Απαγωγή εξάχρονου στην Κηφισιά: Εντοπίστηκε στη Νορβηγία – Τον έβγαλαν από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο

Απαγωγή εξάχρονου στην Κηφισιά: Εντοπίστηκε στη Νορβηγία – Τον έβγαλαν από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο

Εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Νορβηγία εντοπίστηκε ο εξάχρονος Ράινερ που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Το αγόρι βρίσκεται στη Σκανδιναβική χώρα, σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα του, η οποία έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που της επιβεβαίωσε το γεγονός.

Οι εκτιμήσεις αστυνομικών αλλά και οι φόβοι της οικογένειας του εξάχρονου ότι το παιδί απήχθη από τον πατέρα του με τη βοήθεια ενός Ισλανδού θείου του και κατάφεραν να διαφύγουν στο εξωτερικό φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου, ότι χθες στις 6 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα». «Το email αυτό που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο χαμόγελο του παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση» υποστηρίζει η κυρία Αδαμοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Νορβηγό στην Ελλάδα.

Από το πρωί ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, είχε εκφράσει τους φόβους του ότι είναι πολύ πιθανό το παιδί να βρίσκεται εκτός Ελλάδας. 

 

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter