Απίστευτη ιστορία στον Καναδά: Ζούσαν ο ένας τη ζωή του άλλου για 70 χρόνια (Video)

Απίστευτη ιστορία στον Καναδά: Ζούσαν ο ένας τη ζωή του άλλου για 70 χρόνια (Video)

Από ένα μπέρδεμα στη γέννα η ζωή δύο ανδρών στον Καναδά σημαδεύτηκε για δεκαετίες. Όταν ήρθαν στον κόσμο, πριν από περίπου 70 χρόνια, οι γονείς τους παρέλαβαν το λάθος μωρό στο μαιευτήριο και έτσι μεγάλωσαν στις λάθος οικογένειες.

Ο Ρίτσαρντ Μποβέ, 68 ετών, πίστευε ότι ήταν ιθαγενής. Ο Έντι Άμπροουζ, επίσης 68 ετών, πάντα θεωρούσε ότι ήταν ουκρανικής καταγωγής. Αλλά αυτή η πραγματικότητα κατέρρευσε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν, μετά από μια σειρά εξετάσεων DNA, έμαθαν ότι είχαν κατά λάθος αλλαχθεί κατά τη γέννησή τους.

Περίπου την ίδια εποχή και σχεδόν 2.400 χιλιόμετρα μακριά, η αδερφή του Έντι Άμπροουζ από το Γουίνιπεγκ της Μανιτόμπα, που μεγάλωσε σε μια ουκρανική οικογένεια, έκανε επίσης ένα τεστ DNA και ανακάλυψε ότι δεν είχε σχέση με τον Έντι. Αντίθετα, ο Μποβέ ήταν ο βιολογικός της αδερφός.

Ο Γουάμπ Κίνιου, ο πρόσφατα εκλεγμένος κυβερνήτης της επαρχίας Μανιτόμπα στον Καναδά, ζήτησε συγγνώμη από τους δύο άνδρες μιλώντας στο νομοθετικό σώμα της επαρχίας, ανατρέποντας την απόφαση της προηγούμενης τοπικής κυβέρνησης η οποία αρνήθηκε την ευθύνη για το μπέρδεμα.

«Θέλω σήμερα να ζητήσω μια συγγνώμη που έχει περάσει πολύς καιρός, για ενέργειες που έβλαψαν δύο παιδιά, δύο ομάδες γονέων και δύο οικογένειες σε πολλές γενιές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Εν τω μεταξύ, η ιστορία των δύο ανδρών καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους είναι συγκλονιστική. Για παράδειγμα, όπως αποκαλύφθηκε, ως παιδί, ο Άμπροουζ ζήτησε από ένα κορίτσι να είναι στην ομάδα του μπέιζμπολ στο σχολείο, μη γνωρίζοντας ότι ήταν στην πραγματικότητα η βιολογική του αδερφή.

Παράλληλα, όταν ο Μποβέ ήταν έφηβος, η αγάπη του για το ψάρεμα τον έφερε στην ίδια ακτή με τη βιολογική του αδερφή, η οποία ψάρευε δίπλα του χωρίς οι δυο να γνωρίζουν ότι είναι συγγενείς.

Διαβάστε επίσης:

Η Μελόνι έκρυψε το κεφάλι της μέσα στο σακάκι και έγινε viral (Video)

Corriere della Sera: «Έλαβε το εγκεφαλικό εμφύτευμα του Μασκ και παίζει σκάκι με τη σκέψη»

Μπομπ Μενέντεζ: «Όχι» στην υποψηφιότητα με τους Δημοκρατικούς – Ανοιχτό να κατέβει ως ανεξάρτητος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter