Η Μελόνι έκρυψε το κεφάλι της μέσα στο σακάκι και έγινε viral (Video)

Η Μελόνι έκρυψε το κεφάλι της μέσα στο σακάκι και έγινε viral (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, η οποία κρύβει το πρόσωπό της μέσα στο σακάκι της, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση στο κοινοβούλιο της Ρώμης.

Η εν λόγω φωτογραφία αναπαράχθηκε από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αλλά και από τη Wall Street Journal, στο πρωτοσέλιδό της.

Το όλο συμβάν σχετίζεται με ομιλία της Ιταλίδας πρωθυπουργού στη Bουλή, όπου κατά τη διάρκεια ενός σύντομου διαλόγου, ο επικεφαλής των Ιταλών οικολόγων Άντζελο Μπονέλι, είπε στην Μελόνι «να μην τον κοιτάζει με βλέμμα που προκαλεί έντονη ανησυχία».

Η πρωθυπουργός της χώρας αντέδρασε με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο. Πρώτα άνοιξε διάπλατα τα χέρια της και αμέσως μετά «κρύφτηκε» μέσα στο σακάκι της. Σκηνή που απαθανάτισαν οπερατέρ και φωτογράφοι.

Η ίδια η Μελόνι σχολιάζοντας το ασυνήθιστο συμβάν ανέφερε το εξής: «Παρατηρώ ότι πολλά μέλη της αντιπολίτευσης αντέδρασαν έκπληκτα επειδή απάντησα με ειρωνεία, καλύπτοντας το πρόσωπό μου, στη δήλωση του αρχηγού των οικολόγων, ώστε να μην προκαλέσω άγχος στο συνάδελφο».

Ζήτησε πάντως «συγγνώμη από τον συνάδελφό της και από οποιονδήποτε άλλον μπορεί να ένιωσε ενδεχομένως την όποια ανησυχία».

Διαβάστε επίσης:



Έγκλημα Τέμπη: Σε αμμορυχείο ιδιώτη 20 φορτηγά χώμα – Νέα μαρτυρία στο documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter