Απύθμενο θράσος Γεωργιάδη – Βλέπει ως… ευκαιρία την τραγωδία στα Τέμπη (Video)

Απύθμενο θράσος Γεωργιάδη – Βλέπει ως… ευκαιρία την τραγωδία στα Τέμπη (Video)

Νέα σοκαριστική δήλωση με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μετά τον πρωθυπουργό, ο οποίος χαρακτήρισε ως «θυσία» την απώλεια 57 ανθρώπων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ήταν η σειρά του Άδωνη Γεωργιάδη να χαρακτηρίσει το γεγονός ως… «ευκαιρία» της κυβέρνησης ώστε να «συγκρουστεί με το βαθύ κράτος».

«Πιστεύω ότι το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία και στην κυβέρνηση να χαράξει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα των εκλογών: γιατί έγινε το δυστύχημα; Το δυστύχημα έγινε για έναν βασικό λόγο: γιατί εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου, το αναξιοκρατικό κράτος, το κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του ’80 και που ζει μέχρι σήμερα. Είναι ίσως η ευκαιρία για να τελειώσουμε με αυτό το κράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Νέα υποκρισία για Τέμπη και για… σάρωμα σε «ό,τι κρατάει την Ελλάδα πίσω»

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που χαρακτήρισε χωρίς ντροπή «θυσία» την τραγική απώλεια 57 ανθρώπων στα Τέμπη, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης διαπίστωσε πως το δυστύχημα είναι «ευκαιρία» για την κυβέρνηση για «να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος Θα περιμέναμε τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του παρά το κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών, να σέβονται τουλάχιστον τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε», σημείωσε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις δηλώσεις Γεωργιάδη.

Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων

 

Η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με κυριότερη εκείνη της Σαμάνθας Βλάχου, αδελφής του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter