Άρης – Παναθηναϊκός 0-1: Στην κορυφή με Σπόραρ οι «πράσινοι»

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1: Στην κορυφή με Σπόραρ οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την γκέλα με τον Βόλο και πέτυχε πολύτιμη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη με 1-0 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League κι παρέμεινε στη κορυφή παρέα με την ΑΕΚ.

Για τους πράσινους ο Μπρινιόλι δεν είχε χάσει ούτε… δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στη προθέρμανση και τον αντικατέστησε ο Λοντίγκιν. Στο 6’ σουτ του Νταρίντα πέρασε άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι στο 12’ είχαν δοκάρι. Ο Λούις Πάλμα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Ο Άρης είχε ξεκινήσει καλύτερα το παιχνίδι και στο 19’ ο Νταρίντα είχε νέα τελική, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο.

Στο 27’ ο Οντουμπάγιο αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κλεϊνχέισλερ με τους πράσινους να φωνάζουν για κόκκινη. «27′ Αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Οντουμπάγιο στον Κλεϊνχέισλερ. Πρέπει να δει την κόκκινη κάρτα», ανέφερε το πρώτο τουίτ του τριφυλλιού. Στο επόμενο λεπτό «ανέβασε» και δεύτερο: «28′ Κι όμως! Ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα και το VAR δεν τον καλεί να εξετάσει τη φάση! Άραγε για ποιο μαρκάρισμα δίνεται απευθείας κόκκινη κάρτα;».

Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και είχε την πρώτη τελική στο 36’. Ο Κλέινχεϊσλερ εκτέλεσε φάουλ με τον Σιαμπάνη να μπλοκάρει την μπάλα. Μιλάμε για υποψία φάσης. Οι «κίτρινοι» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 40’ με τον Πάλμα να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο β’ μέρος το ματς κύλισε πιο ισορροπημένα αλλά με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να φτιάξουν φάσεις. Η πρώτη χαμένη ευκαιρία ανήκε στον Παναθηναϊκό στο 64’. Ο Κουρμπέλης έδωσε στον Παλάσιος που έκανε μια εξαιρετική μπαλιά προς τον Σπόραρ που βγήκε τετ α τετ με τον Σιαμπάνη, πλάσαρε με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Όμως στο 69’ ο Σλοβένος κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Κόρνερ του Τσέριν από τα δεξιά, ο Σάρλια πήρε την πρώτη κεφαλιά πάσα προς τον Σπόραρ ο οποίος βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, την πέρασε πάνω από τον Σιαμπάνη με τον Ντουκουρέ να προσπαθεί να διώξει αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή (0-1). Ετσι ο Σλοβένος πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι πριν τρεις μέρες κόντρα στον Βόλο.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους και λίγο αργότερα έχασαν νέα ευκαιρία για γκολ με τον Κουρμπέλη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρης πίεσε για την ισοφάριση αλλά το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Διαιτητής ο Ούγγρος: Τόμας Μπογκνάρ που «κιτρίνισε» τους Ουντομπάγιο, Σάντσες, Καμαρά (αποβλήθηκε με 2η στο 93’), Σάρλια,  Φαμπιάνο, Χουάνκαρ, Καμάτσο,

Άρης: Σιαμπάνης, Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (87’ Πίρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (79’ Γκρέι), Πάλμα (70’ Καμάτσο), Γκαρσία (46’ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (70’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (92’ Μάγκνουσον), Παλάσιος (70’ Μπερνάρ), Κλέινχεϊσλερ (60’ Μαντίνι), Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter