Ασύλληπτες διατυπώσεις Άδωνη: Όποιος θέλει «αρνί Porsche», στο χασάπικο (Video)

Ασύλληπτες διατυπώσεις Άδωνη: Όποιος θέλει «αρνί Porsche», στο χασάπικο (Video)

Τελειωμό δεν έχει ο κυβερνητικός εμπαιγμός καθώς το «μπρος-πίσω» του Άδωνη Γεωργιάδη για το αρνί και το κατσίκι στο «Καλάθι του Πάσχα», έχει πυροδοτήσει θυελλώδεις αντιδράσεις στους φορείς της αγοράς κρέατος που βιώνουν καθημερινά την ακρίβεια με την υπογραφή Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: «Πυρ ομαδόν» κατά Γεωργιάδη: «Ο Άδωνης ψεύδεται» – «Η κυβέρνηση χτίζει καρτέλ υπέρ των σούπερ μάρκετ» (Video)

Ωστόσο, μετά την κυβίστηση που εξαγρίωσε τους κρεοπώλες αλλά και τους κτηνοτρόφους, ο Άδωνης Γεωργιάδης επανήλθε επιστρατεύοντας ιδιαιτέρως προκλητικές διατυπώσεις. Συγκεκριμένα, κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση στο One έβαλε στην ίδια πρόταση τις λέξεις: «χασάπικο», «αρνί» και… «Porsche». Δίπλα σε ένα βασικό είδος διατροφής ο υπουργός Ανάπτυξης έβαλε μία εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων.

Κατά τη συζήτηση με τον Χρήστο Σπίρτζη για το πασχαλινό τραπέζι ακρίβειας που στρώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους καταναλωτές, ο Άδωνης Γεωργιάδης, , έσπευσε να πει, προς ενίσχυση της απόφασής του να εντάξει το αρνί και το κατσίκι στο «Καλάθι του Πάσχα»: «Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο», είπε με τον Χρ. Σπίρτζη να τον ρωτά: «Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά «δηλαδή στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

Και ο Άδωνης Γεωργιάδης απάντησε: «Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς».

Ε, αυτό είπε και μετά από λίγο έως και η καρέκλα που καθόταν στο στούντιο… αντέδρασε…

Δείτε επίσης: Ο Άδωνης γλίτωσε παραλίγο την πτώση από καρέκλα σε ζωντανή μετάδοση (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter