Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Δικέφαλος σκόραρε στην εκπνοή και έμεινε μόνος στην κορυφή

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Δικέφαλος σκόραρε στην εκπνοή και έμεινε μόνος στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ έχει στόφα πρωταθλητή, στο Περιστέρι δυσκολεύτηκε, αλλά πέτυχε δύο γκολ στην εκπνοή του αγώνα και επικράτησε δίκαια με 2-0 του Ατρόμητου. Με τη νίκη του ο Δικέφαλος παρέμεινε μόνος στην κορυφή με 50 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ που είναι δεύτερη με 48 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά στάθηκε άτυχος και δεν μπόρεσε να πετύχει κανονικό γκολ. Στο 42’ σκόραρε με τον Οζντόεφ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί ο Ρώσος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα είχε δυο δοκάρια με τους Τόμας (5’) και Τάισον (18’).

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Τσιντώτα. Τη λύση τελικά έδωσε στο 89’ ο Σβαμπ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93’ ο Κωνσταντέλιας.

«Είχαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με ωραίο στυλ παιχνιδιού, οργανωμένη με μαχητικό πνεύμα, δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ατρόμητο ειδικά αυτή την περίοδο. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες από τις πρώτες ευκαιρίες, οι παίκτες μου είχαν υπομονή. Το γκολ του Οζντόεφ στο πρώτο ημίχρονο είναι κανονικό, θα ήθελα να μάθω την εξήγηση για την ακύρωσή του», δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κρατάμε τη μπάλα και να τη διαχειριζόμαστε όσο μπορούμε, είναι δυνατό μας στοιχείο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, είμαι ικανοποιημένος που σκοράραμε στο τέλος και πήραμε τη νίκη».

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ασεβέδο, Τσακμάκη, Φριντγιόνσον, Τόμας, Μεϊτέ, Κουλιεράκης.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Κούντε (68’ Φριντγιόνσον), Γιουμπιτάνα (62’ Εντερ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (77’ Κουέν), Έρλινγκμαρκ, Ντιρξ (62’ Βαλένσια), Βέργος (77’ Αντζιέλσκι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιέρακης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (72’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τόμας (60’ Σαμάτα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter