Δίκαιη μοιρασιά, ο Αρης παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στον ΠΑΟΚ

Δίκαιη μοιρασιά, ο Αρης παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στον ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη με τον ΠΑΟΚ είχε λίγες φάσεις και δεν ανέδειξε νικητή (0-0). Οι γηπεδούχοι παραμένουν εκτός εξάδας, ενώ ο Δικέφαλος απομακρύνθηκε 11 βαθμούς από την κορυφή.

Στο πάγκο για τους κίτρινους ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής Τόλης Τερζής και η ομάδα του έχασε μία απίστευτη ευκαιρία στο 3’. Ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, τον οποίο δεν μπόρεσε να νικήσει. Ο Εντιαγέ πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, αλλά ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 13’ ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ζαμπά σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γκανέα και στρώθηκε στον Ακπομ, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία στο 25’. Ο Ματέο Γκαρσία σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή εκτίναξη αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Και το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Αρη. Ο Καμαρά έπαιξε το ένα – δύο με τον Ματέο Γκαρσία, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Στο 56’ ο Ζίβκοβιτς γύρισε την μπάλα στον Μπίσεσβαρ, αυτός έπιασε το σουτ, αλλά ήταν άστοχος.

Ο Αρης έχασε άλλη μία σημαντική ευκαιρία στο 65’ με τον Σάσα να αστοχεί με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Στο 79’ ο Ζίβκοβιτς σούταρε, ωστόσο ο Κουέστα ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα.

Ο Φ. Μπριχ (Γερμανία) έδειξε κίτρινη στους Σοάρες, Ζαμπά, Αουγκούστο.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι (85’ Μάνος), Εντιαγέ (63’ Μπερτόγλιο), Ματέο Γκαρσία (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΠΑΟK: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76’ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (81’ Κούρτιτς), Σοάρες (66’ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (76’ Τσόλακ).

«Εφυγες άνανδρα»

Το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της ΣΛ1 διεξήχθη στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Η οθόνη του «Κλ. Βικελίδης» έγραφε «Αθάνατος» και υπήρχε η φωτογραφία του, ενώ στις θύρες υπήρχαν δύο μεγάλα πανό. Το ένα ανέφερε «Τα λόγια είναι περιττά… Άλκη καλό παράδεισο, έφυγες άνανδρα και άδικα. Η ψυχή σου, οδηγός μας» και το άλλο «Λευτεριά στη Θεσσαλονίκη».

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, κατέθεσε μια ανθοδέσμη προς τιμήν του αδικοχαμένου Άλκη και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Άρη.

Στα επίσημα ήταν και ο Χερμάν Μπούργος, ο επί σειρά ετών βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο και πλέον προπονητής του Άρη. Ο Αργεντινός τεχνικός πήγε στα αποδυτήρια των «κίτρινων» μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, όπου είχε την ευκαιρία να κάνει τη πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter