Δίκη Φιλιππίδη: Το άλλο πρόσωπο του κατηγορούμενου ηθοποιού

Δίκη Φιλιππίδη: Το άλλο πρόσωπο του κατηγορούμενου ηθοποιού

Θρασύς, επιθετικός και επίμονος. Έτσι εμφανίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος διατηρούσε χαμηλό προφίλ, προσερχόμενος με σκυμμένο το κεφάλι στη δικαστική αίθουσα και ήταν πάντα σιωπηλός κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Σήμερα, τόσο κατά τη διάρκεια της δίκης όσο και σε διακοπή αυτής, ακούστηκε για πρώτη φορά η φωνή του και μάλιστα σε έντονο ύφος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της δεύτερης μάρτυρα στο σημείο που εκείνη αναφέρθηκε σε φήμες και κουτσομπολιά γύρω από το όνομα του, ο ηθοποιός απευθυνόμενος στους συνηγόρους του με έντονο ύφος, ζήτησε να παρέμβουν και να διακόψουν την κατάθεση της.

Λίγο αργότερα μάλιστα, κατά τη διάρκεια ολιγόλεπτης διακοπής της δίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε έναν άντρα από το κοινό και επίσης σε έντονο ύφος του είπε «Τι με κοιτάς;». Ο άνδρας απάντησε «κάνετε κάποιο λάθος κύριε» με τον ηθοποιό να του ανταπαντά χαμηλόφωνα. Κάποιοι που ήταν παρόντες στο επεισόδιο έλεγαν ότι με χαμηλωμένη τη φωνή ο κατηγορούμενος ηθοποιός εκτόξευσε την απειλή «αν σε πιάσω στα χέρια μου…».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: «Της έστειλε το πιο χυδαίο μήνυμα που έχω δει» κατέθεσε φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας

Δίκη Φιλιππίδη: «Η αντίσταση της τον έκανε ακόμα πιο βίαιο»          

Δίκη Φιλιππίδη: Σοκάρει η κατάθεση μάρτυρα – «Άνοιξε το παντελόνι, την άρπαξε από το σβέρκο και την πίεσε προς τα γεννητικά του όργανα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter