Δημοσκόπηση: Ποιος προηγείται στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Ποιος προηγείται στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega ντέρμπι μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη αναμένεται στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη σε δείγμα 1.001 ατόμων το διάστημα 11-13 Σεπτεμβρίου, πρώτη σε δημοτικότητα έρχεται η Έφη Αχτσιόγλου με ποσοστό 48%, δεύτερος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 35%, τρίτος ο Στέφανος Κασσελάκης με 29%, ακολουθεί με 18% ο Νίκος Παππάς και πέμπτος έρχεται ο Στέφανος Τζουμάκας με 12%.

Μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν, η Έφη Αχτσιόγλου συγκεντρώνει σε θετικές γνώμες ποσοστό 66% έναντι 62% του Στέφανου Κασσελάκη. Σε ερώτηση για το ποιος ή ποια θεωρείται πιο ενωτικός/η η κα Αχτσιόγλου έρχεται πρώτη με 35% έναντι 26% του κ. Κασσελάκη.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου προηγείται με 41% έναντι 35% του Στέφανου Κασσελάκη. Ακολουθεί ο Ν. Παππάς με 8%, ο Ευ. Τσακαλώτος με 7% και ο Στ. Τζουμάκας με 1%.

Ωστόσο, ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που σίγουρα θα προσέλθουν να ψηφίσουν ο Στ. Κασσελάκης προηγείται με 39% έναντι 31% της Έφης Αχτσιόγλου. Τρίτος ο Ευκλ. Τσακαλώτος με 13% ενώ από 3% συγκεντρώνουν Ν. Παππάς και Στ. Τζουμάκας.

Σε ερώτηση ποιος μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ πρώτος έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε περίπτωση δεύτερου γύρου η έρευνα της Metron Analysis δείχνει ότι η Έφη Αχτσιόγλου συγκεντρώνει 52% έναντι 25% του Στ. Κασσελάκη.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου συγκεντρώνει 52%, έναντι 39% του Στ. Κασσελάκη, ενώ ανάμεσα σε εκείνους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν ο Στ. Κασσελάκης προηγείται με 45% έναντι 44% της Έφης Αχτσιόγλου.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter